Kuva: Shutterstock

Klassikkomanikyyrin hempeä versio säväyttää lyhyissä kynsissä - helppo toteuttaa itse kotona

28.02.2020 10:15 - Milena Raappana

Mutkaton ja klassinen manikyyri näyttää upealta myös lyhyemmissä kynsissä.

Erilaisia näyttäviä manikyyrejä on totuttu esittelemään ja näkemään pitkissä kynsissä. Muutkin kuin yksiväriset lakkaukset voivat kuitenkin näyttää kauniilta lyhyissäkin kynsissä. 

Etenkin rankalaisen manikyyrin hempeämpi versio on oivallinen ja klassinen lakkaus käytännönlähtöisiin kynsiin. Mikä parasta lakkauksen pystyy helposti tekemään kotona. 

Ranskalaisen manikyyrin häivytettyyn versioon tarvitaan pohjalakka, jonka päälle levitetään kerros pehmeän vaaleanpunaista tai nudea kynsilakkaa. Kuivuttelun jälkeen alkaa valkoisen lakan levittäminen esimerkiksi meikkisienen avulla. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Valkoista lakkaa valellaan sieneen, joka kannattaa pyyhkäistä paperiin ennen työn aloittamista. Näin kynsilakkaa ei tule kerralla liikaa. Tämän jälkeen aloitetaan kevyt töpöttely ja häivytys alla olevan värin kanssa. Tämä vaihe todennäköisesti täytyy toistaa useampaan otteeseen, jotta lopputulos on halutunlainen. 

Lopuksi päälle kannattaa levittää päällyslakka, jotta manikyyri säilyy eheänä pidempään. Jos kynsilakkaa on levinnyt sormenpäihin, ne voi siistiä dippaamalla topsipuikko kynsilakanpoistoaineeseen ja pyyhkiä ylimääräiset lakat siihen. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Klassikkomanikyyri päivitettiin vuoteen 2019 - katso sopiva vaihtoehto pitkille ja lyhyille kynsille

Lue myös: Kimalletta kynsiin! Upeat manikyyri-ideat, jotka loihdit muutamassa minuutissa

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat