Kuva: AOP

Rihanna luottaa minihameeseen - kaksi kuumaa lookia, joista kelpaa inspiroitua

05.04.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Rihanna on todellinen tyylitaituri, joka osaa ottaa haltuun trendin kuin trendin.

Olemme aiemmin kertoneet, että minihame on vuonna 2021 trendikkäämpi kuin koskaan. Lyhyttä helmaa nähdään niin vaikuttajien yllä kuin muotinäytöslavoilla. 

Minihame on loistava kaveri esimerkiksi ylisuurelle kauluspaidalle tai jakulle. Se toimii hyvin saappaiden ja tennareiden kanssa, eivätkä polvisukatkaan ole huono valinta minihameen seuraksi. 

Tyylitaituri Rihanna, 33, on myös ottanut minihametyylin viime aikoina omakseen. Hänet on kuvattu useampaankin otteeseen lyhyessä helmassa. Kaksi kopioimisen arvoista lookia pääset katsomaan alta. 

(kuva: AOP)

Farkkuhame on aina trendikäs. Tällä kertaa Rihanna yhdisti sen rentoon kauluspaitaan, jonka hän on napittanut vain osittain. Napituksen ansioista alta pääsevät vilahtamaan niin hameen alla olevat shortsit kuin rintaliivitkin.

Rennon seksikkään kokonaisuuden kruunaavat näyttävät sandaalit sekä tyyliin täydellisesti istuvat korut. Tässä todellakin on kokonaisuus, joka sopii kesäkadulle. 

(kuva: AOP)

Toinen viime päivinä Rihannan yllä nähty asukokonaisuus on dramaattinen ja se sopiikin täydellisesti illanviettoon. 

Musta kokonaisuus koostuu nahkahameesta, lyhyestä hupparista sekä pitkästä takista. Näyttävän seksikkään kokonaisuuden kruunaavat lähes polveen saakka nyöritettävät sandaalit, jotka yhdessä lyhyen helman kanssa saavat sääret näyttämään järjettömän pitkiltä. 

Tämä jos mikä on loistava bilelook. 

Miten on, kumpi esitellyistä asuista on suosikkisi?

Lue myös: Rihannan farkkulookit osuvat aina napakymppiin - ota tähden kikka käyttöön, jos uskallat

Lue myös: Eminemin vanhaa hittikappaletta syytetään väkivaltaan lietsomisesta - 'En tule lopettamaan'

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat