Kuva: Shutterstock

Ketjuliike osui kultasuoneen - kauden himotuin neule rikkoo juuri sopivasti klassikkovaatteen kaavaa

27.07.2021 18:15 - Henna Koste

Muotiväki himoitsee nyt raitapaitaa, jossa on ripaus särmää. Kopioita on odotettavissa, sillä kysyntää riittää.

Vaikka viime kuukausien helteillä neuleita ei ole ollut välttämättä ikävä, ansaitsee laadukas neulepaita paikkansa vaatekaapissamme. Luottoneule pelastaa asukriisit ja lämmittää myös viilenevinä kesäiltoina. Tällä hetkellä muotiväki luottaa etenkin väljiin, laatikkomaisiin malleihin, jotka taipuvat mainiosti eri pituisten hameiden pariksi ja toimivat takuuvarmasti farkkujen kanssa.

Raidallinen neule on klassikko, joka näyttää varmasti ajankohtaiselta vielä vuosikymmenien päästäkin. Arket on osunut kultasuoneen neulemallillaan, jossa perinteinen raitapaita saa twistiä kauluksista ja avarasta pääntiestä. Muotivaikuttajat ovat tehneet vaatteesta hitin ja osoittaneet sen istuvan loistavasti minimalistin tyyliin; pellavashortsien, trenssien ja suorien housujen pariksi. Noin 80 euroa maksava neule on ehtinyt loppua muotijätin valikoimista jo useamman kerran. Kun muotijulkaisu Who What Wear ilmoitti alkuviikosta neuleen olevan taas myynnissä, loppui himottu vaate alta aikayksikön. 

Muun muassa & Other Stories on tehnyt oman versionsa neuleesta, joka muistuttaa erehdyttävästi Arketin mallia. 

Lue myös: Pue korsetti Abreun tapaan - maailmantähdetkin suosivat tyyliä, jossa korsetti tuo asuun jujun

Lue myös: Pukeuduin viikon pelkästään Suomi-muotiin - kaikki asut miellyttivät silmääni, mutta opin jotain paljon tärkeämpää

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat