Kuva: AOP

Pue korsetti Abreun tapaan - maailmantähdetkin suosivat tyyliä, jossa korsetti tuo asuun jujun

26.07.2021 20:45 - Henna Koste

Korsetti antaa ryhtiä ja särmää vaikkapa mekon päälle puettuna.

Kureliivi eli korsetti on ajanut alun perin alusvaatteen virkaa, mutta muotiväki tietää, että vaatekappale toimii loistavasti myös vaatteiden päällä. Suosikkilaulaja Abreu esitteli viikonlopun esiintymislookinsa myös someyleisölleen. Abreu esiintyi Solar Soundissa näyttävässä asukokonaisuudessa, jossa ajaton sininen shortsihaalari sai särmää mustasta korsettivyöstä ja pitkävartisista saappaista. Abreu paljasti myös Instagram-julkaisujensa yhteydessä, että esiintyi viikonloppuna ensimmäistä kertaa korkokengissä vuosien tauon jälkeen. Siinä missä varmasti Abreun esityskin, on myös esiintymisasu kerännyt paljon kehuja. 

Abreun tyyli onkin loistava esimerkki siitä, että korsetti on mainettaan monipuolisempi. Myös muun muassa Kylie Jenner ja Kim Kardashian ovat pukeneet korsetin mekkojen päälle. Jos kaapissasi lojuu vähälle käytölle jäänyt korsetti, kokeile sitä vaikka jo tänään t-paitan tai klassisen kauluspaidan pariksi. Toimii!

Laulaja Ashley Roberts edusti hiljattain raikkaassa kesälookissa, jossa perinteiseen paitamekkoon särmää toi kuviollinen korsetti. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Pukeuduin viikon pelkästään Suomi-muotiin - kaikki asut miellyttivät silmääni, mutta opin jotain paljon tärkeämpää

Kilpailut

Uusimmat