Kuva: AOP

Olivia Culpo ei luovu tavaramerkistään - kaksi takuuvarmaa lookia tähän vuodenaikaan, joita voit kokeilla myös itse

24.08.2021 18:15 - Emmi Moilanen

Kokovalkoinen look on hitti vuodesta toiseen.

Vuonna 2012 Miss Universumiksi kruunattu malli Olivia Culpo ihastutti hiljattain asukokonaisuudella, johon oli stailannut haastavanakin pidetyn värin lähes päästä varpaisiin saakka. Nyt Culpo on kuitenkin palannut tuttuun ja turvalliseen tavaramerkkiinsä – kokovalkoiseen, ja esittelee kaksi loppusyksyn hittilookia.

Malli julkaisi Instagramissa kuvaparin, jonka ensimmäisessä otoksessa poseeraa hempeä kesämekko yllään. Mekon aavistuksen läpikuultava kangas ja t-paitamittaiset hihat tekevät vaatteesta nappivalinnan elokuun vielä lämpimiin päiviin.

Toisessa kuvassa Culpo on vaihtanut mekon muhkeahihaiseen neuleeseen, jonka kaulus ja syvään uurrettu kaula-aukko tuovat särmää muutoin simppeliin vaatteeseen. Neule yhdistyy trendin mukaisesti leveälahkeisiin housuihin, jotka ovat tehneet jälleen paluun katukuvaan.

Molempia lookeja yhdistää simppeli mutta näyttävä kampaus, sillä keskijakaukselle sliipattuja kutreja koristaa muhkea hiuspanta. Valkoinen manikyyri ja massiivinen rannekoru kruunaavat molemmat asukokonaisuudet.

Pääset katsomaan kuvat Culpon syyslookeista alta.

Lue myös: Samaa sävyä lähes päästä varpaisiin - Olivia Culpo otti haastavanakin pidetyn värin haltuun taidolla

Lue myös: Vaate, joka tuo hetkessä uuden jujun koti- tai sporttilookiin - inspiroidu Olivia Culpon asuista

Kilpailut

Uusimmat