Kuva: AOP

Rintaliivit saavat nyt näkyä - Vanessa Hudgensin lookissa palaset ovat kohdallaan, katso

28.09.2021 22:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Hudgensin rohkeasta lookista kelpaa hakea inspiraatiota.

Gaala- ja tapahtumakausi on käynnistynyt koronan jälkeen vauhdikkaasti ja juhlatyylejä voi nyt bongata runsain mitoin esimerkiksi Hollywood-tähtien Instagram-tileiltä. 

Muutama päivä sitten Vanessa Hudgens, 32, saapui Savage Fenty Show -tapahtumaan asussa, josta kelpaa todellakin hakea inspiraatiota. Hudgens oli pukeutunut vihreään kimonotyyliseen yläosaan sekä samaa kuosia oleviin rentoihin housuihin. Paitaa tähden yllä ei nähty, vaan huomio kiinnittyi näyttäviin mustiin rintaliiveihin sekä vartalokoruun.

Rohkea mutta tyylikäs kokonaisuus todistaa sen, että rintaliivejä ei todellakaan tarvitse piilotella. Esimerkiksi näyttävän jakun kanssa ne luovat tyylikkään kokonaisuuden, joka sopii täydellisesti iltajuhlaan. 

Hudgensin fanit innostuivat naisen lookista silminnähden, mutta mitä mieltä sinä olet, onko tyyli hitti vai huti? 

Kuvia asusta näet alta tai täältä

Savage X Fenty Show on yhdysvaltalainen televisio -ohjelma, joka kertoo Rihannan alusvaatemerkin Savage X Fenty:n vuosittaisesta muotinäytöksestä ja sisältää myös musiikkiesityksiä. 

Lue myös: Onko parjattu kulmakarvamuoti tekemässä paluun? Bella Hadid on ainakin ottanut tyylin omakseen

Lue myös: Julkkisten suosikkiasusteen soisi näkyvän Suomen talvessakin - Gigi Hadid esitteli tyylinäytteensä, myös Rihanna rakastaa trendiä

Lue myös: Pue kauluspaita kuin Gigi Hadid - pienellä muutoksella tuttuun tyyliin yllättävä lisä

Kilpailut

Uusimmat