Kuva: Shutterstock

Uusi vuosi, uusi kampaus? Ensi vuonna jyrää 7 trendikästä hiusväriä, joihin et voi kuin ihastua

31.12.2021 22:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Luonnollisuus tulee todennäköisesti nostamaan päätään.

Tänä talvena on todennäköisesti hankala välttyä esimerkiksi punaisten hiusvärien kutsulta. Luonnollisuus on kuitenkin trendikästä ja tehostevärit näkyvät hiuksissa usein vain raitoina, latvoina tai lisämausteena.

Bustlen haastattelussa kampaajat myös arvelevat, että tulevan talven ja kevään trendi on muutenkin, että pikkuhiljaa halutaan värjäysten jälkeen palata omaan väriin ja siihen halutaan mahdollisesti hakea vain hieman kirkastetta tai syvyyttä. Bustle kokosi tyylit, joihin tulevina kuukausina hullaannutaan.

1. Hyvin häivytetyt raidat

Raidat ovat olleet himottuja jo pitkään, mutta tänä talvena tavoitellaan sellaista sekoitusta, jossa on niin montaa eri kerrostettua väriä, että raidat häivyttyvät kauniisti hiusten sekaan. Sävyiksi kannattaa valita sekä tummempaa, että vaaleampaa raitaa, jolloin lopputulos on vaikuttavin. Mikä parasta, tässä tyylissä juurikasvukaan ei näytä niin räikeältä puskiessaan esiin. Tyyliin on hurahtanut myös muun muassa Khloé Kardashian, 37.

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

2. "Hunajaraidat"

Jos pohjaväri on tumma, voi sen kanssa leikitellä valitsemalla raitojen väriksi esimerkiksi hunajan vaalean, josta tuleekin tyylille nimi "hunajaraidat". Vaaleat raidat tummissa kutreissa erottuvat edukseen eivätkä voi olla kääntämättä katseita.

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

3. Kuparinen blondi

Blondit sekä punaiset hiukset näyttävät molemmat aina hyviltä, mutta niiden leikkisä sekoitus on omaperäinen ja raikas idea ensi vuoteen. 

3. Jään vaalea

Blondia on aika kirkastaa hehkumaan jään sävyisenä. Tänä talvena luonnolliset vaaleat voi hetkeksi unohtaa ja mennä niin jäiseen päätyyn kuin uskaltaa.

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

4. Räiskyvät punaiset ja kuparit

Talven kylmyydessä lämpöä haetaan usein hiusväreistä. Talvi onkin otollista aikaa heittäytyä testaamaan kaikki räiskyvät ja lämmittävät punaisen sekä erityisesti kuparin sävyt.

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

5. Tai jos räiskyvä on liikaa...

Jos tulinen punainen ei tunnu sopivan omaan päähän, on myös hillitympiä vaihtoehtoja. Esimerkiksi Gigi Hadidin, 26, hiusvärissä kupari yhdistyy maltillisemmin lämpimän ruskeaan.

Jos julkaisu ei näy pääset katsomaan sen täältä.

6. Kehykset

Tyylikäs tapa ottaa hiuksiin jokin tehosteväri, on värjätä kasvoja kehystävät etuhiukset esimerkiksi vaaleammalla, jolloin ne myös korostavat kauniisti kasvoja. Värit kannattaa valita melko läheltä toisiaan, jolloin lopputulos on luonnollinen. Tähän tyyliin luottaa muun muassa Beyonce, 40.

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

7. Kirsikka + suklaa

Punainen ei valloita paitsi lämpimissä kuparin, vaan myös kylmissä kirsikan sävyissä. Kirsikka sopiikin erityisesti tummempien, kuten suklaan ruskeiden hiusten tehosteeksi.

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Lue myös: Voiko horoskooppi paljastaa, mikä hiusväri pukee sinua tänä talvena? Katso, mikä sopii merkillesi

Lue myös: Vuoden 2022 suurimmat hiustrendit ovat täynnä asennetta - mikä on suosikkisi?

Lue myös: Vaaleita raitoja voi hyvin ottaa syksylläkin - Jennifer Lopez näyttää mallia tyylikkääseen kampaukseen

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat