Kuva: Shutterstock

Vuoden 2022 suurimmat hiustrendit ovat täynnä asennetta - mikä on suosikkisi?

06.12.2021 16:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Muun muassa mixie-leikkaus on suuressa huudossa ensi vuonna.

Vuosi 2022 lähenee ja samalla on aika kääntää katseita tulevan vuoden hiusmuotiin. Myös ensi vuonna lyhyet mallit pitävät pintansa ja esimerkiksi klassinen polkka on muodikas valinta.

Polkan lisäksi muutama muukin lyhyempi malli valtaa alaa, kun taas sävyissä luotetaan hunajaiseen vaalean tai räväkkään punaiseen.

Vuoden 2022 hiusmuotiin voit tutustua alla. 

Mixie-leikkaus yhdistelee mullettia eli takatukkaa sekä lyhyttä pixie-mallia. Parasta mallissa on, että se on helppohoitoinen ja hyvin muokattavissa. Siksi se sopii hänelle, joka ei halua kuluttaa liikaa aikaa hiuksiaan laittamalla. 

Ranskalainen polkkatukka on aina tyylikäs vaihtoehto, eikä vuosi 2022 tee poikkeusta. Lyhyt polkka toimii monella, joten juuri siksi siitä povataan ensi vuodelle suurta hittiä.

Boy bob eli lyhyt polkka on myös ensi vuoden trendikkäimpiä malleja. Tämä malli on helppohoitoinen ja sen saa antaa kuivua vapaasti ilman hiustenkuivaajaa. Se ei tarvitse siis juurikaan muotoilua näyttääkseen hyvältä. Pituutta jätetään sen verran, että hiukset saa juuri ja juuri sipaistua korvan taakse.

Hiusväreissä hohtaa ensi vuonna 70-luvulta tuttu vaalea. Pehmeä ja hunajainen sävy toimii loistavasti esimerkiksi kerrostetussa hiusmallissa. 

Toinen trendisävyistä on lämmin punainen, jota näkyy runsaasti katukuvassa vuonna 2022. Tätä sävyä kannattaa lähteä tavoittelemaan ammattilaisen kanssa, sillä punaisissa sävyissä on haasteensa.

Lue myös: Hiusmallit, joista ei asennetta puutu - mikä on suosikkisi?

Lue myös: Hiusmallit, jotka eivät mene koskaan pois muodista - tutustu neljään ajattomaan klassikkoon

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat