Kuva: AOP

Amal Clooney on yksi vuoden 2022 parhaista juhlapukeutujista - 6 kuvatodistetta

29.12.2022 11:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Amal Clooney hurmasi kuluneen vuoden aikana toinen toistaan upeammilla juhla-asuilla.

Amal Clooney, 44, on arvostettu ihmisoikeusasianajaja, joka on erikoistunut kansainväliseen oikeuteen ja ihmisoikeuskysymyksiin. Hänen puolisonsa on näyttelijä George Clooney

Amal Clooney on edustanut kuluneen vuoden aikana useissa tapahtumissa ja hänen päällään nähdyt juhla-asut ovat olleet toinen toistaan upeampia. Clooney onkin yksi vuoden 2022 parhaista juhlapukeutujista. 

Joulukuussa Amal Clooney nähtiin Kennedy Center Honors -tilaisuudessa, jossa palkitaan taiteilijoita heidän amerikkalaiseen kulttuuriin vaikuttaneesta työstä. Tilaisuus järjestettiin 45. kerran. George Clooney oli yksi tilaisuuden palkittavista tähdistä.

Amal oli valinnut tilaisuuteen ylleen kaksi asua. Ensin hänet nähtiin punaisessa viittamaisessa asussa ja sitten hopena kimaltelevassa asussa. Molemmat asut olivat muotitalo Valentinon suunnittelemia.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Ticket to Paradise -elokuvan ensi-illassa Clooney nähtiin suunnittelija Alexander McQueenin kevään 2003 malliston asussa.

(kuva: AOP)

Clooney on pukeutujana tunnettu siitä, että hän nostaa vielä hieman tuntemattomampia muotisuunnittelijoita ylöspäin. Lokakuussa järjestetyssä Academy Museum -gaalassa hänen yllään nähtiin Daniel Del Coren suunnittelema asu. 

(kuva: AOP)

Clooney muotitalo Versacen luomuksessa.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Clooney edustaa usein upeana punaisilla matoilla, mutta taitaa hän tyylin työssäänkin. Clooneyn tyyli on huoliteltu ja elegantti.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lähde: Vogue

Lue myös: George Clooneyn kosinta ei mennyt täydellisesti - "Hän ei tajunnut, mistä on kyse"

Lue myös: Juhlava haalari voi voittaa mekon seksikkyydellään - Amal Clooney todistaa

Kilpailut

Uusimmat