Kuva: AOP

Millaista on vuoden 2024 kenkämuoti? Katso viisi suosikkimallia

18.05.2024 20:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Ensi vuonna erilaiset saappaat ovat erittäin trendikkäitä.

Vuoden 2024 kenkämuodissa saappailla on suuren suuri rooli. Näyttää nimittäin siltä, että perinteisten maihareiden rinnalle saadaan erilaisia saapasmalleja. On polvimittaista, rouheaa bikeria sekä cowboy-tunnelmaa.

Näiden lisäksi katukuvassa nähdään myös esimerkiksi ballerinoja, jotka tekevät kesäisestä lookista hetkessä syötävän suloisen.

Listauksen ensi vuoden suosikkimalleista näet alta. 

Biker-saappaat

Jo pitkään pinnalla ollut biker-nahkatakki saa ensi vuonna rinnalleen biker-saappaat. Rouheat koristellut saappaat sopivat moneen tyyliin ja tuovat asuun ihanaa räväkkyyttä. Parasta on, että ne toimivat hyvin niin housujen, nahkahameen kuin vaikka kukkamekon kaverina. 

Polvimittaiset saappaat

Ensi vuonna katukuvassa näkyy runsaasti polvimittaisia saappaita. Erityispiirteenä on väljä varsi, joka tekee lookista rennon tyylikkään. Saappaat ovat hyvä hankinta, sillä ne toimivat lukuisissa asuissa, niin housujen kuin hameidenkin kaverina.

Ballerinat

Ensi kesänä ballerinoja näkyy kaikkialla. Tämä suloinen kenkämalli on täydellinen lämpimän kelin kenkä ja sulostuttaa ihanasti etenkin kesäisiä mekko- ja hameasuja.

Loafferit

Loafferit eli kävelykengät ovat nekin ensi vuonna suunnattoman trendikkäät. Niiden kanssa yhdistetään valkoisia, mustia ja värikkäitä nilkkasukkia, jotka tuovat asuun hetkessä lisää särmää.

Cowboy-bootsit

Cowboy-bootsit ovat ensi vuonna trenditietoisen valinta. Niitä tulee löytymään kaupoista niin yksivärisinä kuin erilaisilla kuoseillakin varusteltuina. 

Lue myös: Saapasmuodissa uusi suosikki - täydentää juhla-lookin, mutta sopii täydellisesti myös arkeen

Lähde: Who What Wear

Juttu on julkaistu alun perin 27.12.2023.

Kilpailut

Uusimmat