Kasvata otsatukka pois ilman ärsyttävää välivaihetta - lue vinkit

12.02.2015 16:45 - Heli Thoren

Jokainen otsatukkaa pois kasvattanut tietää, miten rasittavaa odottaminen on.

Leikkasitko otsatukan ja nyt haluat siitä eroon? Elät peilikuvasi kanssa vaikeita aikoja. Mutta onneksi muutamat vinkit voivat auttaa sinua.

Otsatukkaa kasvattaessa kriittinen vaihe on se, kun kutrit ovat liian pitkät pitää otsatukkana, mutta liian lyhyet korvan taakse. Juuri siihen hetkeen ovat hyvät kampaaja-alan ammattilaisten neuvot paikallaan:

1. Muokkaa leikkausta

Osaava kampaaja osaa muokata leikkausta niin, ettei otsatukan kasvattaminen paista samalla tavoin. Edestä keventäminen ja pitkän sivuotsatukan muokkaaminen auttavat kasvatusprosessissa ilman, että leikkaus hidastaa projektiasi.

2. Kiharra

Suoristusrauta ja tarrapapiljotit ovat otsatukan kasvattajan parhaat ystävät. Tee hentoja laineita pitkään otsatukkaan, niin kampaus näyttää heti ylikasvaneen sijaan huolitellummalta.

3. Piilota pinnillä

Hennolla pinnillä otsatukan kiinnittäminen onnistuu jo vähän pidemmän tukan kanssa. Jos samalla suoristat muut kutrit, kampauksesta tulee huolitellumpi ja otsatukan rippeet häivyttyvät.

4. Käytä koristeita

Pannat, pinnit ja hiussoljet ovat otsatukan kasvattajan parhaat ystävät. Käytä niitä luovasti.

5. Vaihda jakauksen paikkaa

Kokeile vaihtaa jakauksen paikkaa täysin toiselle puolelle kuin missä yleensä sitä pidät. Se saattaa helpottaa suurestikin kampauksen asettelua otsatukkaa kasvattaessa.

Kampaajien vinkit kokosi Womens Health Magazine


Lue myös: Mies yritti tehdä lettejä Pinterestin ohjeiden mukaan. Katso hulvaton lopputulos.


Lähde: Womens Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat