Tarkkana rintaliiviostoksilla: Jopa seitsemän eri kokoa voi sopia samalle naiselle

02.07.2015 15:15 - Rea Tallgren

Rintaliivejä ei pitäisi koskaan ostaa sovittamatta. Tästä omaa viestiään kertoo se, että samalle naiselle voi löytää sopivat liivit seitsemässä eri koossa, mikäli kokolappuja on uskominen.

Rintaliiviostokset ovat monelle naiselle yhtä tuskaa. Jos rinnat täyttävät kupit, puristavat liivit yläselkää tai päinvastoin. Push upit saattavat tuntua epämiellyttäviltä, mutta ohuet liivit eivät tunnu tarpeeksi peittäviltä. Vaikka liivien ostaminen on harvan lempipuuhaa, kannattaa siihen panostaa.

Monta seikkaa vaikuttaa kokoon

Daily Mail halusi testata, kuinka monet erikokoiset liivit oikeasti sopisivat samalle naiselle. Kävi ilmi, että samat rinnat oli mahdollista peittää seitsemillä erikokoisilla liiveillä - tämä siis mikäli liivien kokolappuja on katsominen.

Asiantuntijat muistuttavat, että liiveissä niiden mallilla on suuri merkitys sillä, minkäkokoiset itselleen kannattaa ottaa. Lisäksi eri brändien koot eroavat suunnattoman paljon toisistaan.

Myös psykologinen aspekti on olemassa. Isommatkin rintaliivit saatetaan kokolapussa kertoa pienemmiksi, ainakin mikäli niitä yritetään myydä nuoremmille naisille. Monet alusvaatteita valmistavat merkit kun uskovat, että todella isojen liivien ostaminen tekee nuorille naisille mummomaisen olon.

Tärkein opetus, jonka Daily Mailin artikkelista saa on se, että rintaliivejä ei ikinä tulisi ostaa sovittamatta. Paras tapa on myös pyytää asiantuntijaa katsomaan, istuvatko liivit todella ja antavatko ne tarvittavan suojan.


Lue myös: Uusi superhitti? Ensimmäiset pakaroille tehdyt rintaliviit - katso ennen ja jälkeen -kuvat

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat