3 hiusmallia, jotka saavat kasvosi näyttämään kapeammilta

29.07.2015 18:15 - Reija Saarinen

Hiustyylin avulla kuka tahansa voi saada kasvonsa muodot näyttämään erilaiselta.

Hiusmallilla voi muuttaa kummasti ulkonäköä. Esimerkiksi kasvojen pyöreyteen voi vaikuttaa valitsemalla oikeanlainen hiusmallin. Miten kasvot saa sitten kapeammiksi?

Pitkä polkka

Hyvä hiusmalli kapeampien kasvojen luomiseen on pitkä polkkatukka, joka ulottuu leukalinjan alle. Tämä malli kehystää kasvoja kauniisti ja kaventaa niitä tehokkaasti. Kannattaa sen sijaan vältellä polkkaa, joka päättyy leukalinjaan, se kun tekee kasvoista entistä pyöreämmän näköiset.

Pitkä ja kerrostettu

Jos lyhyet hiukset eivät ole sinun juttusi, kannattaa kokeilla pitkää ja kerrostettua mallia. Se on nimittäin oiva malli, kun halutaan luoda vaikutelma kapeammista kasvoista. Malli pehmentää muotoja sekä vähentää kasvojen pyöreyttä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että liiallinen volyymin tuominen tähän malliin saattaa lisätä kasvoissa pyöreyden vaikutelmaa.

Sivuotsatukka

Sivulle vedetty otsatukka on myös varteen otettava vaihtoehto, mikäli haluaa kaventaa kasvojaan hiusmallin avulla. Otsatukan olisi hyvä olla pituudeltaan noin nenän varren puoleen väliin (ei alle) ja latvoja kannattaa hieman rikkoa.


Lue myös: Lisää kosteutusta, älä kuivaa pyyhkeellä: 6 keinoa saada kiiltävämmät hiukset

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat