Kuva: Mikko Räsänen

Suomalaismuusikko avautuu isyydestä: "Olen lapsille suojeleva isäkarhu"

14.07.2016 10:00 - Anna Hopi

Vesterinen yhtyeineen -kokoonpanon solisti Tero Vesterinen on omistautuva isä, joka käy välillä läpi tunnontuskia, kun menettää hermonsa lasten kanssa.

Miehellä on 1- ja 6-vuotiaat lapset puolisonsa Sannan kanssa. Tero Vesterinen kertoo olevansa isä, joka yrittää kaikin mahdollisin tavoin varjella lapsia haavereilta. Isänkin pinna tulee täyteen, kun sitä tarpeeksi koetellaan.

- Ärsyynnyin viimeksi tänään pari kestaa. Olin lähinnä itselleni vihainen, kuten muutenkin. Jälkeenpäin tulee aina spede olo, jos esimerkiksi suuttuu omille lapsille, tunnustaa laulaja.

- Miten aikuinen ihminen voi menettää hermonsa - se hävettää ja suututtaa valtavasti. Yritän olla jonkinsortin isäkarhu, joka yrittää suojella ja huolehtia, ettei homma lähde käsistä. Kun tilanne alkaa riehaantua, haluan viheltää pelin poikki.

"Läsnäolo on tärkeintä lasten kanssa"

Tähti myöntää että aina isukin rooli ei onnistu suunnitelmien mukaan.

- Omien rajallisten sosiaalisten taitojen vuoksi sitä päätyy aina äksyilemään. Kun on virkeä ja kekseliäs olo, niin tilanteen saa menemään siten, että kaikille jää hyvä fiilis. Joskus se oma typerä itse vaan puskee läpi, nauraa Vesterinen ja herkistyy sitten tunnelmoimaan.

- Lapset on tärkeimpiä ihmisiä maailmassa. Tänään kun lähdin kotoa, niin Kyösti, nuorimmaiseni vielä vilkutteli oven raosta ja suukotteli perään. Onhan se mieletöntä. Oman välittämisen näyttäminen heille on helppoa. Halailen, pussailen ja sanon, että rakastan teitä. Peuhaan leikkejä lasten kanssa. Se on se läsnäolo, mies opastaa.

Lue myös: Suomalaisrokkari ihmettelee keikkahurmosta: "Kyyneleitä ja totaalista sekoilua"

Kilpailut

Uusimmat