Kuva: Mikko Räsänen

Sannin uutuusvideo otettiin pois julkaisusta - syynä fanien soraäänet

16.08.2016 12:57 - Reija Saarinen

Video kappaleeseen Vahinko julkaistiin eilen.

Sanni julkaisi eilen musiikkivideon kappaleeseen Vahinko. Nyt video on kuitenkin jouduttu poistamaan. Syynä on videon saama negatiivinen huomio.

Sannin levy-yhtiö välitti Voicelle Sannin terveiset. Kirjoituksen voit lukea alta.

"Oon kattonu sen monta kertaa alusta loppuun ja vaan fiilistelly miten ihania ja heittäytyväisiä faneja mulla on. Oon vieläkin keikkakesän jälkihumussa ja ymmällään kaikesta hyvästä energiasta, mitä mun fanit ja kaikki keikoille saapuneet tyypit ovat saaneet aikaan. Siksi halusin ikään kuin kiitokseksi antaa mun kuulijoille mahdollisuuden päästä päärooliin mun uudella musiikkivideolla. Oon saanut videosta mielettömästi positiivista palautetta faneilta ja heidän vanhemmiltaan. 

Videon idea lähti snapchat -applikaatiosta, jossa sain läjäpäin kaikenikäisten fanieni oma-alotteisia Vahinko -lauluvideoita. Aktivoin tästä ilahtuneena omissa someissani viralliselle musiikkivideolle tahtovat fanit lähettämään videoita, joissa he laulavat Vahinkoa. 

Kaikilta osallistujilta on pyydetty kuvausluvat. 

Videolla on kaikenikäisiä faneja.

Alaikäisten vanhemmat ovat antaneet kirjallisen suostumuksen lapsensa videoon. 

Sain myös mukana paljon liikuttavia viestejä vanhemmilta, jotka halusivat kertoa miten onnelliseksi musiikkivideolle pääsy heidän lapsensa tekee.

Video kuitenkin jouduttiin poistamaan, sillä muutaman soraäänen mukaan kappaleen teksti ei sopinut kaikkien suuhun. Emme osanneet tiimini kanssa odottaa, että videoon saatettaisiin rinnastaa vastenmielisiä assosiaatioita, kun lähtökohtaisesti tarkoitus oli vaan antaa faneille mahdollisuus laulaa lempikappalettaan biisin musavideolla

Kiitos ja anteeksi,

SANNI"

Lue myös: Sanni esiintyi rohkeassa asussa - katso paljonpuhuvat kuvat

Kilpailut

Uusimmat