Kuva: AOP

Bruno Mars julkaisee uuden albumin - musiikki "todella erilaista ja mahtavaa"

12.09.2016 21:45 - Senja Rapila

Hittinikkarin kanssa työskennellyt Skrillex kertoo, että Marsin uusi musiikki poikkeaa täysin siitä, mitä aiemmin on totuttu kuulemaan.

Siitä on miltei neljä vuotta, kun amerikkalainen hittinikkari Bruno Mars, 30, julkaisi viimeksi musiikkia. Hänen Unorthodox Jukebox -albuminsa tuli kauppoihin vuonna 2012, joka toi suosikkilaulajan koko maailman tietoon. Monet ovatkin odottaneet miehen uutta albumia kuin kuuta nousevaa. 

- Olemme työskennelleet uuden albumin parissa noin vuoden, kokeilleet erilaisia ideoita ja testailleet, Marsin basisti Jamareo Artis on paljastanut haastattelussa. Hän kertoi myös, että uusi albumi tullaan julkaisemaan vielä tämän vuoden puolella.

- En tiedä mitä viimeisessä versiossa tulee olemaan, mutta se tulee kuulostamaan uudelta. Tähän asti materiaali on hyvin groove-painotteista. Albumi tulee ulos joskus tämän vuoden puolella ja sen jälkeen lähdemme taas tien päälle.

Myös EDM-taikuri Skrillex on työskennellyt viimeaikoina suosikkilaulajan kanssa.

- En aio paljastaa mitään yksityiskohtia siitä, miltä musiikki tulee kuulostamaan, mutta se mitä teemme, on todella helvetin erilaista ja mahtavaa. Se ei kuulosta lainkaan samanlaiselta kuin aiemmin kuullut kappaleet.

Lähde: Popcrush

Lue myös: Lady Gaga on täällä taas! Kuuntele uusi single Perfect Illusion

Lue myös: Suomalaislaulajan eeppinen kömmähdys - meni keikkapaikalle vuoden liian aikaisin

Kilpailut

Uusimmat