Kuva: AOP

Saara Aalto on matkalla tähtiin - nämä huippunimet ovat nousseet pinnalle Englannin X Factorista!

11.10.2016 09:45 - Rea Tallgren

Saara Aalto on kovien tekijöiden seurassa eikä hänen menestykselleen näy rajoja, jos Englannin X Factorin hittigurut ottavat hänestä kopin.

Saara Aalto, 29, kilpailee parhaillaan Englannin X Factorissa. Nainen on päässyt jo esiintymään live-lähetyksissä, joissa Aalto muun muassa jätti tuomarit lähes sanattomiksi upealla versiostaan Let It Go -kappaleesta. 

Aalto joutui myös kamppailemaan jatkopaikasta, mutta Sian Alive-kappale hänen esittämänään vakuutti tuomarit ja niinpä Aalto varmisti itselleen jatkon huippusuositussa ohjelmassa. Kuuntele tuo esitys tästä

(kuva: AOP)

Aalto on tällä hetkellä kovien tekijöiden keskellä. Päätuomari Simon Cowellilla on vuosikymmenien kokemus uusien kykyjen etsimisestä ja mies auttoi tekemään muun muassa maailmanlaajuista megasuosiota nauttivasta One Direction -yhtyeestä kuuluisan - näin siitäkin huolimatta, että yhtye tuli kisassa kolmanneksi. 

Kisan voittajat tai muut pitkälle kisassa päässeet laulajat ovat nousseet usein maailmanlaajuiseen maineeseen ohjelman jälkeen. Esimerkiksi Leona Lewis voitti kisan vuonna 2006 ja on sittemmin valloittanut Amerikankin. Yksi naisen tunnetuimmista kappaleista on Bleeding Love

Little Mix -kokoonpano puolestaan voitti kisan vuonna 2011. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun useamman hengen kokoonpano vei voiton. Little Mix on sen jälkeen muun muassa rikkonut Spice Girls -yhtyeen aiemmin hallussaan pitäneen ennätyksen brittityttöbändin sijoituksista Amerikan musiikkilistoilla. Yksi yhtyeen tunnetuimmista kappaleista on Love Me Like You Do. 

Olly Murs sijoittui kisassa toiseksi vuonna 2009. Mies on sittemmin kunnostautunut niin monista listaykkösinä keikkuneista hiteistään tunnettuna laulajana kuin myös X Factorin juontajana. Yksi miehen tunnetuimmista kappaleista lienee Troublemaker.

Kilpailut

Uusimmat