Kuva: Mikko Räsänen

Kesän festarit herättivät Haloo Helsingin kilpailuvietin: "Haluttiin näyttää, miten homma hoidetaan"

13.01.2017 16:45 - Vilma Kaura

Vuoden mittaisella tauollaan yhtyeen jäsenet keskittyivät uuden musiikin luomiseen sekä omiin läheisiinsä.

Keskiviikkona tauolta paluun tehneen Haloo Helsingin laulaja Elli Haloo ja kitaristi Leo Hakanen vierailivat tänään Iskelmän Iltapäivässä. Muusikot kertovat, että vuoden mittaisen tauon aikana he ovat ehtineet keskittyä sekä uuteen musiikkiin että ystäviin ja perheeseen.

- Nyt on ehtinyt näkemään ystäviä oikein tosissaan. Ehdotin monta kertaa viikonloppureissuja, joihin ystäväni suostuivat aina saman tien. Minusta on ollut kivaa, että ystävät ovat olleet ihan mukana tässä hommassa! Hakanen kertoo Iskelmän juontaja Satu Kotosen haastattelussa.

(kuva: Mikko Räsänen)

Elli Haloo sanoo puolestaan nauttineensa erityisesti viime kesän festareista, joihin hän pääsi osallistumaan tällä kertaa muussa kuin esiintyjän roolissa. Laulaja kävi muun muassa viime kesänä Himoksella järjestetyillä Iskelmä-festivaaleilla.

- Se oli ihanaa! En ole moneen vuoteen päässyt mihinkään, vaikka joskus kävin pienillä klubikeikoilla melkein joka ilta. Keikkatauon aikana olen saanut kiinni tästä ja nähnyt paljon hyviä soittajia. Festarit oli kiva kokea tällä kertaa katsojan vinkkelistä, vaikka odotankin jo ensi kesän keikkoja, hän kertoo.

- Olimme Ruisrockissa koko bändin voimin ja siinä kohtaa tuli hirveä nälkä takaisin lavalle, että pääsisimme näyttämään yleisölle, miten homma hoidetaan. Tuli nähtyä niin hyviä bändejä, että kilpailuvietti heräsi, Hakanen lisää.

Katso alta Haloo Helsingin Rakas-kappaleen musiikkivideo.

Lue myös: Haloo Helsingin salaisuus paljastui - suuri Suomen kiertue tänä keväänä!

Lue myös: Perustuvatko jotkut Haloo Helsingin kappaleista fanien tarinoihin?

Kilpailut

Uusimmat