Kuva: Mikko Räsänen

Mikael Gabrielin kiertueesta valokuvakirja! "Hyvät ja huonot hetket kansien väliin"

15.03.2017 11:11 - Anna Hopi - Luettu 2 321 kertaa

Vain elämää -sarjassa hurmanneen räppäri Mikael Gabrielin kiertue-elämä on taltioitu Janita Aution kuviin.

Ensimmäiselle Suomen kiertueelle voi lähteä vain kerran - siksi Mikael Gabrielin Himmee-kiertueen tunnelmat on taltioitu HIMMEE-nimiseen valokuvakirjaan. Janita Aution ottamissa valokuvissa nähdään kiertueen arkea ja juhlaa: loppuunmyytyjen salien tunnelmaa, lepopäivien rauhaa ja fanitapaamisia. Kirjaa täydentävät Mikaelin omat henkilökohtaiset tekstit. Räppärin kiertue huipentuu Helsingin jäähalliin 17. maaliskuuta.

WSOY julkaisee kirjan 18. heinäkuuta.

- HIMMEE-kiertue on yksi mun unelmien täyttymyksistä ja pelkäsin etukäteen, tuleeko kukaan paikalle. Se että pääsin esiintymään täysille saleille ympäri Suomea, oli jotain ihan käsittämätöntä. Otin Janitan mukaan rundille varmistamaan, että tästä jää mahdollisimman paljon muistoja, koska Janita on paras ikuistamaan hetkiä ja fiiliksiä. Olen tosi iloinen, että kaikki meidän hyvät ja myös huonot hetket saadaan nyt painettua kansien väliin, Mikael Gabriel kuvailee.

(kuva: Senja Rapila)

Valokuvaaja Janita Autiolle kokemus kulkea suomalaisartistin kanssa oli ainutlaatuinen.

- Tämä oli ensimmäinen kiertueeni ja ihan mieletön kokemus. Keikkabussissa tunnelma oli aina rento, vaikka keikkailu on rankkaa. Meidän ryhmä tuki hyvin toisiaan, ja Mikael oli mielettömän ystävällinen kaikille. Kiertueella näin, miten Mikael todella antaa faneilleen voimaa ja miten paljon hän vaikuttaa heidän elämäänsä. Moni tuli kertomaan Mikaelille, että ovat päässeet vaikeidenkin juttujen yli hänen musiikkinsa ansiosta. Sellaiset hetket jäivät mieleen, ja usein ajattelin, että olen onnekas, kun saan ikuistaa Mikaelin ja fanien pieniä mutta niin merkityksellisiä hetkiä, Janita Autio kertoo.

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: IL: Mikael Gabriel haluaa pian naimisiin

Suosittelemme

Uusimmat