Kuva: Youtube / Instagram

Disney julkaisi rakastetuista kappaleistaan täysiveriset metalliversiot - kuuntele uusi albumi

02.04.2017 17:15 - Iiro Myllymäki

Levyltä löytyy musiikkia muun muassa Leijonakuninkaasta ja Kaunottaresta ja hirviöstä.

Disney-elokuvat tunnetaan paitsi prinsessahahmoistaan, myös legendaarisista kappaleistaan. Näitä musikaalimaisia kappaleita on kuitenkin harvoin kuultu rokkaavina metalliversioina. Nyt tähän on tullut muutos, sillä Disney on julkaissut kokonaisen levyllisen Disney-kappaleita metalliversioiksi sovitettuina.

Metal Disney -albumi julkaistiin Japanissa jo viime vuonna, mutta 31. maaliskuuta se sai kansainvälisen julkaisunsa. Levyllä soittava bändi esiintyy nimellä D-Metal Stars ja se koostuu kokeneista ja arvostetuista metallimuusikoista. Levyllä soittavat Obsession-yhtyeen laulaja Mike Vescera, Ozzy Osbournen bändin entinen basisti Rudy Sarzo, Obsessionin kitaristi John Bruno ja Dokkenissa soittanut rumpali BJ Zampa.

Albumilla kuullaan muun muassa Leijonakuninkaan Can You Feel The Love Tonight, Aladdinin A Whole New World ja Kaunottaren ja hirviön Beauty and the Beast. Albumilla esiintyvä Vescera kertoo Rolling Stonen haastattelussa, että biisien sovittaminen vaati monia yrityksiä ja erehdyksiä. Hän otti tulkintaansa innoitusta muun muassa Kansas- ja Queen-yhtyeistä.

Levyä tehdessään Vescera yllättyi siitä, miten monimuotoisia kappaleet ovatkaan.

- Sitä ajattelee, että nehän ovat vain lastenlauluja, mutta ne ovatkin aika upeasti kirjoitettuja, Vescera sanoo.

Jos laitteellesi on asennettu Spotify, voit kuunnella albumin alta:

Lue myös: Disney-prinssessoilla yllättävä yhteinen piirre: Se antaa heille lisää "voimaa"

Lähde: Rolling Stone

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat