Kuva: Mikko Räsänen

Elias Kaskinen julkisuuden varjopuolista: "En lue itsestäni juttuja keskustelupalstalta"

28.04.2017 10:15 - Anna Hopi

Laulaja Elias Kaskinen haluaa suojata yksityisyytensä.

Elias Kaskinen päätyi yhtyeensä Päivän Sankarien kanssa julkisuuteen taannoin julkaistun debyyttialbumin tiimoilta. Laulaja-lauluntekijä on saanut tuntea julkisuuden monet puolet. Kaskinen on ollut viime aikoina otsikoissa äskettäin päättyneen seurustelunsa tiimoilta.
Siltikin nuori tähti kokee, ettei ole joutunut painimaan julkisuuskuvansa kanssa.

- Olen tietenkin halunnut, että julkisuuskuvani on hyvä, eikä pidettäisi ihan valopäänä. Mitä tulee työhön, niin kun teen jonkun asian julkisesti, teen sen äärimmäisellä kunnianhimolla ja niin hyvin kuin osaan, Kaskinen sanoo.

- Sitä kautta yritän antaa mahdollisimman hyvän kuvan. Tietyssä mielessä on ollut alusta asti selvää, että niin paljon kuin tässä julkisessa ammatissa saakin esiintyä, sen mukana tulee kylkiäisiä, jotka eivät ole niin mieluisia.

Nuori mies pitää tiukasti kiinni tietyistä asioista, eikä halua esimerkiksi puhua julkisuudessa läheisistä ihmisistä elämässään. Mieluiten hän keskittyisikin haastatteluissa ammatillisiin asioihin, kuten musiikkin. Kaskinen sanoo, ettei ole kuitenkaan yllättynyt, vaikka hänen yksityiselämänsä rajoja ei olekaan täysin kunnioitettu.

- Tiedän, miten tämä peli menee, ja näin se menee.

"Googlaan oman nimeni silloin tällöin"

Laulaja sanoo googlaavansa oman nimensä aina silloin, kun Päivän Sankarit julkaisee uutta musiikkia.

- Haluan nähdä, että onko kirjoitettu musiikista juttuja tai blogikirjoituksia. Juuri hetki sitten tuli vastaan hauska juttu. Hän-biisin yhteydessä löysin keskustelun, jossa joku henkilö oli katkera siitä, että promoamme Hän-kappaletta uutena biisinä, vaikka se onkin alun perin Jiin biisi. En ymmärtänyt logiikkaa yhtään, koska kysehän on cover-versiosta, ja silloin vähän nauratti, Kaskinen sanoo.

- En kuitenkaan lue yleensä itsestäni juttuja miltään keskustelupalstalta, se ei tekisi minulle hyvää.

Lue myös: Elias Kaskinen: Itkeminen kappaletta tehdessä on hyvä merkki

Kilpailut

Uusimmat