Kuva: Senja Rapila

Roope Salminen ja Ellinoora tekivät yhdessä voimabiisin, jossa on tärkeä sanoma - kuuntele

26.04.2017 08:46 - Anna Hopi

Tanssi se ulos -kappale viestittää, ettei kukaan ole yksin omien tuntojensa kanssa.

Roope Salminen & Koirat -yhtye julkaisi Ellinooran kanssa tehdyn yhteissinglen tänään. Tanssi se ulos -kappale on Roope Salmisen mukaan voimabiisi, joka on tähdelle itselleen henkilökohtainen ja tärkeä.

- Olen todella ylpeä siitä, että tehtiin tää biisi yhdessä Ellinooran kanssa, jonka kanssa oli upeaa tehdä duunia. Biisi syntyi meidän molempien tarpeesta kertoa tällainen tarina. Se on haikea, mutta kuitenkin voimaannuttava, kertaa mies.

Kappale syntyi viime vuoden puolella Ossi Saarisen, Roope Salmisen, Ellinooran ja Kalle Mäkipellon yhteistyöstä. Tanssittavan tuotannon takana ovat Jukka Immonen, Antti Riihimäki ja Eppu Kosonen.

- Oli suuri ilo olla mukana kirjoittamassa tätä biisiä. Muistan, että ihan ekassa sessiossa meille kaikille tuli fiilis, et ollaan jonkun oikean äärellä. Tässä on kontrastit kohdillaan. Vaikka biisi on ekalla kuulemalla kevyt pop-biisi ja kutsuu heittämään aivot narikkaan lauantaina niin stooriin sisältyy tosi tärkeä pointti: kukaan meistä ei oo yksin täällä tuntojensa kanssa. Kuulin tästä eilen Koirien treeniksellä live-version ja uskon että useamman ihmisen surut unohtuu kun tää raikaa ens kesän festareilla, Ellinoora pohtii.

Kuuntele kappale alta.

 Lue myös: Roope Salminen paljasti parhaan neuvonsa, jonka on isältään saanut: "Olen sortunut pari kertaa"

Kilpailut

Uusimmat