Kuva: Mikko Räsänen

Haloo Helsingin keikkabussissa tuuletetaan tunteita: "Pleikkarinohjain lensi dösän seinään"

17.05.2017 12:00 - Anna Hopi

Haloo Helsinki -yhtyeen jäsenet tunnustautuvat kilpailuhenkisiksi.

Haloo Helsinki -yhtyeen keikkabussissa ei sallita heiloja tai läheisiä. Jere Marttila ja Leo Hakanen kertovat, että yhtye haluaa pitää keikkareissuilla kiinni työmoraalistaan, ja mukana kulkee vain tuttu työporukka.

- Keikkabussi on niin sanottu työpaikka ja työmaa-alue. Siellä ei ole kavereita eikä ylimääräistä porukkaa mukana. Meillä on hyvä tuuri, että on keikkabussissa jokaiselle omat sängyt ja tilaa ottaa omaa rauhaa. Varsinkin tekniselle porukalle nukkumispaikkoja, kun he roudaavat kamaa öisinkin, Jere kertaa.

- Ehkä tietyt valtaistuimet ovat muotoutuneet tietyille ihmisille, hän vitsailee.

(kuva: Mikko Räsänen)

"Olemme huonoja häviäjiä"

Bändi pyrkii pitämään keikkamatkojen tunnelman rentona. Bussissa pelataan PlayStationia, kuunnellaan musiikkia, heitetään läppää ja nukutaan.

- Tosi rento meininki, Jere paiskoi viime viikonloppuna pleikkarinohjainta dösän seinään, Leo nauraa.

- Meni vähän hermot! On huono, jos sorrumme pelaamaan pleikkaria. Jos NHL ja FIFA ei suju, niin joudut psyykkaamaan itsesi vielä kovemmin keikalle, että pääset siitä häviöstä yli, Jere virnistää.

- Olemme aika huonoja häviäjiä, Leo summaa.

- Kilpailuhenki on kova, mutta ehkä se on ihan hyvä tässä duunissa. Haastetaan itsemme ja tehdään musiikkia tosissamme. Siinä pitää ylittää itsensä koko ajan, Jere pohtii.

Lue myös: Haloo Helsinki! -yhtye: "Keikoilla meitä lähestyy nuoria, joilla on paha olla"

Kilpailut

Uusimmat