Kuva: AOP

Irina Saari muistelee Me Naisissa: Ensimmäinen humalakokeilu vei tajuttomana sairaalaan

08.06.2017 09:16 - Anna Hopi

Laulaja Irina Saari halusi nuorempana tutkia, periytyykö hänelle muusikkoisän alkoholismi.

15-vuotiaana Irina veti ensimmäisen känninsä, jonka muistaa ikuisesti. Laulaja kertoo Me Naisille, miten tilanne sai dramaattisia käänteitä, vaikka hänen oli tarkoitus vain testata alkoholin vaikutusta kehossaan.

- Olin pari kertaa maistellut Spritellä lantrattua valkoviiniä, mutta silloin isosina rippileirin päätyttyä korkkasimme ystäväni kanssa kossupullon. Ensin oksensin kaiken, mitä ihmisestä irtoaa ja sitten päädyin syvätajuttomuustilassa sairaalaan. En ole koskaan tuntenut niin valtavaa häpeää kuin silloin, kun äiti tuli hakemaan minua Seinäjoen keskussairaalasta. Tunsin pettäneeni hänen luottamuksensa täydellisesti, Irina kertaa lehden haastattelussa.

Seuraavan kerran Irina otti huikkaa vasta parikymppisenä. Hän sanoo todenneensa silloin, että pienikin määrä viiniä saat hänet edelleen voimaan pahoin. Kun hän maisteli, molemmilla kerroilla nousi kuume. Nykyäänkin 42-vuotias laulaja sanoo olevansa useimmiten mieluiten porukan kuski, vaikka ei mielläkään itseään absolutistiksi.

Lähde: Me Naiset.

Irina Saari on avautunut Iskelmän haastattelussa siitä, miten haluaisi välillä pitää vuoden loman avioliitostaan. Lue lisää täältä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat