Kuva: Splash

One Direction -laulaja tunnustaa: Yhtyeen tauko oli hänelle kova paikka

25.06.2017 19:45 - Tiina Svensk

Louis Tomlinson kertoo myös epävarmuudestaan artistina ja esiintyjänä.

Supersuosion saavuttanut brittiläinen poikabändi One Direction jäi vuonna 2016 tauolle, jonka pituutta jäsenet eivät sen tarkemmin määritelleet. Sittemmin yhtyeen jäsenet ovat kukin edenneet soolourallaan ja näytelleet jopa elokuvassa.

Kaikki yhtyeen jäsenet eivät kuitenkaan olleet yhtä innoissaan tauosta, paljastaa 25-vuotias Louis Tomlinson. Female Firstin mukaan Tomlinson oli juuri saanut kerättyä tarpeeksi varmuutta esiintyjänä, kun päätös tauosta tehtiin.

Tomlinson paljastaa haastattelussa, että muut kolme jäsentä ovat aina olleet varmoja showmiehiä siinä, missä hänen täytyi todella tehdä töitä esiintymisvarmuutensa eteen. Kun tauosta tehtiin päätös, Tomlinson ajatteli kirjoittavansa musiikkia vain toisille artisteille - mutta toisin kävi.

- Jos minulta olisi tauon alettua kysytty, aionko julkaista soolomusiikkia, olisin vastanut ehdottoman kieltävästi, Tomlinson paljastaa. 

Nuori artisti oli ajatellut työskentelevänsä muiden artistien taustamiehenä niin pitkään, kunnes One Direction palaa yhteen - menipä siinä sitten kaksi tai viisi vuotta. Onko hänellä sitten varmuutta yhtyeen paluusta? Sitä Tomlinson ei haastattelussaan paljastanut.

Lue myös: One Direction -komistus otti tatuoinnin 10 vuotta vanhemman rakkaansa kunniaksi

Lue myös: One Direction -komistus Liam Paynen vauva sai vihdoin nimen - voiko olla suloisempaa!

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat