Kuva: Senja Rapila

Juha Tapion laulut soivat kesämusikaalissa: "Olen tähän saakka kieltäytynyt kunniasta"

24.11.2017 14:30 - Anna Hopi

Laulaja Juha Tapion hitit soivat Kaksi puuta -musiikkikomediassa.

Rakastetun lauluntekijän Juha Tapion kappaleet soivat ensi kesänä Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin esityksessä. Otto Kanervan ja Osku Valveen kirjoittama Kaksi puuta -niminen romanttinen musiikkikomedia saa ensi-iltansa 30. kesäkuuta.

- Minua ja laulujani on ennenkin kysytty vastaaviin esityksiin, mutta olen tähän saakka kieltäytynyt kunniasta. Nyt tilanne oli kuitenkin toinen, koska Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin vetäjä Otto Kanerva on minulle entuudestaan tuttu ja koska vietän ensi vuonna 20-vuotisjuhlaa levyttävänä artistina ja näin ollen laulujeni varaan tehty musiikkikomedia tuntui luontaiselta tähän kohtaan, kertoo Juha Tapio.

Kaksi puuta -esityksessä kuullaan lukuisia lauluja Juha Tapion uran varrelta. Mukana on muun muassa esityksen nimikappale Kaksi puuta, Sinun vuorosi loistaa, En mitään en ketään ja Suurenmoinen elämä.

- Juha Tapion musiikki tullaan sovittamaan näytelmään ison musikaalin keinoin. Meillä on erittäin ammattitaitoinen teatterisovittaja ja kapellimestari Antti Vauramo Lahden Kaupunginteatterista, loistava orkesteri ja näyttelijävalinnoissa on keskitytty nimenomaan komedian tekemisen kykyyn ja lauluvoimaan, musikaalin ohjaaja-käsikirjoittaja-näyttelijä Kanerva hehkuttaa.

Musikaalitarinaa tähdittävät Ria Kataja, Hanna Vahtikari, Veera Tapanainen, Otto Kanerva ja Mikko Töyssy.

Esitykset jatkuvat aina 11. elokuuta saakka. Koko kesän esitysten liput tulevat myyntiin perjantaina 24.11.2017 kello 13:00.

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Juha Tapio yllättää - fiittaa suomalaisräppärin kappaleella

Lue myös: Laulaja Juha Tapio, 43: "Taika ei haihtunut toisissakaan Vain Elämää -kuvauksissa"

Lue myös: Juha Tapio paljastaa taitavan esiintyjän mittarin: "Et voi piiloutua tai feikata mitään"

Kilpailut

Uusimmat