Kuva: AOP

Linkin Park tyrmäsi fanin ehdotuksen yhtyeen tulevaisuudesta: "Se olisi kaikkein pahinta"

18.12.2017 18:15 - Iiro Myllymäki

Linkin Park ei aio esiintyä Chester Benningtonin hologrammin kanssa.

Linkin Park -yhtye pohtii parhaillaan tulevaisuuttaan solisti Chester Benningtonin kuoleman jälkimainingeissa. Bändin toisena solistina tunnettu Mike Shinoda on nyt tyrmännyt yhden ehdotuksen bändin mahdollisiin tuleviin live-esiintymisiin liittyen.

Shinoda vastasi fanien kysymyksiin vähän aikaa sitten Instagramin livestriimissä. Eräs fani ehdotti, että bändi voisi ottaa live-esityksiinsä mukaan Chester Benningtonin hologrammin ja esiintyä sen kanssa. Aiemmin muun muassa Ronnie James Dioon herätetty esiintymisissä henkiin hologrammin muodossa.

- Olen kuullut muidenkin bändin ulkopuolella ehdottavan tätä, mutta se ei tule kuuloonkaan. En kestä ajatusta Chesterin hologrammista. Se olisi kaikkein pahinta. Kaikki teistä, jotka olette menettäneet läheisenne, parhaan ystävänne tai perheenjäsenen, voisitteko kuvitella, että teillä olisi hologrammi tästä ihmisestä? Kamalaa, Shinoda sanoi.

Mike Shinoda (kuva: AOP)

Mies myös kertoi, että bändillä ei ole vielä lukkoon lyötyjä suunnitelmia jatkostaan. Viimeksi yhtye esiintyi Chester Benningtonin muistokonsertissa lokakuussa. Bändi julkaisi hiljattain livealbumin edellisestä kiertueestaan. Jos laitteellasi on Spotify, voit kuunnella albumin alta.

Lue myös: Linkin Park -solistin viimeinen haastattelu julkaistiin - "Tämä on varmaan elämäni paras päivä"

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat