Kuva: Mikko Räsänen

Janna purki tuntonsa tuoreelle albumille: "Olen kokenut myös niitä vaikeita asioita"

28.09.2018 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Spektri-nimeä kantava levy julkaistaan perjantaina.

Uuden albumin tänään perjantaina julkaiseva Janna kertoo Voice:fin: haastattelussa uskovansa rakkauteen vahvasti. Siksi ei liene yllättävää, että hänen levyllään lauletaan rakkaudesta ja ilosta, mutta myös surusta ja vaikeimmista asioista. Ne kaikki ovat asioita, joita Janna avaa mielellään sanoituksissaan, mutta ei haastatteluissa.

- Albumi kantaa nimeä Spektri ja se sisältää kaikki mun elämän värit. On kauniita ja hempeitä sävyjä, mutta myös niitä tummia, hän kertoo.

Jannan mukaan hän kertoo elämästään ja kokemuksistaan kappaleissaan niin paljon, ettei koe tarpeelliseksi niiden sisällön avaamista sen enempää, jotta jokainen kuulija voi oman ajatuksensa kappaleesta.

- Olen tässä muutaman vuoden aikana kokenut myös niitä vaikeita asioita elämässäni. Levyllä onkin paljon ero- ja parisuhdepohdintaa. Todella suoria ja konkreettisia tekstejä omasta elämästäni.

- Uskon ja toivon, että ihmiset saavat niistä paljon ja pystyvät samaistumaan, sillä minusta on suunnattoman kaunis ajatus, että raskaistakin asioista voi tehdä jotain kaunista, hyvää ja lohduttavaa muille ihmisille.

Jannan mukaan hän ei pelkää oman elämänsä avaamista kappaleissaan. Se on hänelle tietoinen valinta.

- Haluan oikeasti olla todella auki biiseissäni ja juuri siksi en halua avata yksityiselämääni sen enempää haastatteluissa. Biiseissä sen sijaan olen todella rehellinen, Janna toteaa.

Tulevan levyn viimeisen sinkkukappaleen, Sateet, pääset kuuntelemaan alta.

Lue myös: IL: Laulaja Janna sai rajua ulkonäkökritiikkiä sosiaalisessa mediassa: ”Olet lihonut”

Kilpailut

Uusimmat