Kuva: Shutterstock

Saara Aalto Spice Girlsin riveihin - tarjoutui itse kuudenneksi spaissariksi

19.01.2019 12:55 - Karoliina Kotala

Suomalainen laulajatähti saattanee saada osakseen melkoisen kunnian.

Britannian X Factory -kisassa britit hurmannut suomalaislaulaja Saara Aalto on ollut tänään otsikoissa, kun naisen uutisoitiin pääsevän mahdollisesti Spice Girls -yhtyeen riveihin odotetuille keikoille. Legendaarisen Spice Girls -yhtyeen eli Spaissareiden on määrä koota jälleen bändi yhteen ja tehdä paluu esiintymislavoille kuluvana kesänä. Posh Spice eli Victoria Beckham ei kuitenkaan ole ottamassa osaa yhtyeen paluuseen.

Aalto avautui Spice Girls -kunniasta hiljattain The Sun -lehdelle. Aallon mukaan hän keskusteli aiheesta Sporty Spicena tunnetun Mel C:n kanssa. Spaissari-faniksi tunnustautuva suomalaislaulaja hauskuutti brittitähteä tarjoutumalla kuudenneksi Spaissariksi, mutta yllättyikin Mel C:n vastauksesta.

- Voit olla viides jäsen, jos haluat. Meillä on aina tilaa hyvälle laulajalle, sen voin sanoa, Mel C vastasi Saaralle.

Aallon onkin näillä näkymin määrä laulaa Spaissareiden mukana osalla tulevista keikoista. Suomalaistähti kertoo Posh Spicen olleen aina hänen suosikkinsa bändistä, vaikkakin kovin paljon laulettavaa Posh Spicella ei kappaleissa olekaan.

Saara tähdittää parhaillaan myös brittien Dancing On Ice -kykykisaa, jossa Aalto esittelee luistelutaitojaan muiden julkkiskisaajien kanssa.

Lähde: The Sun

Lue myös: Saara Aalto julkaisi ensimmäisen kappaleensa Dancing on Ice -ohjelmassa: "Tulee olemaan kunnon show"

Kilpailut

Uusimmat