Kuva: AOP

Céline Dion saapuu Suomeen odotetulle keikalle! Edelliskerrasta on jo aikaa

26.09.2019 17:00 - Iiro Myllymäki

Naisen maailmankiertue saapuu Helsinkiin ensi vuoden elokuussa.

Legendaarinen poptähti Céline Dion, 51, saapuu konsertoimaan Suomeen. Naisen Courage-maailmankiertue saapuu Helsinkiin Hartwall Arenalle ensi vuonna maanantaina 24. elokuuta. Uutisoimme aiemmin tällä viikolla, että kanadalaistähti oli sosiaalisessa mediassa vihjaillut faneilleen, mihin Euroopan maihin kiertue pysähtyisi. Naisen somevideossa nähtiin muun muassa teksti ”nähdään pian” selvällä suomen kielellä, joten keikkajulkistus ei tullut faneille yllätyksenä.

Céline Dion on juuri aloittanut mittavan maailmankiertueensa Kanadasta. Nainen on konsertoinut Suomessa vain kerran aiemmin, vuonna 2008.

Konsertin lippujen hinnat ovat 129 eurosta ylöspäin. Liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa maanantaina 7. lokakuuta kello 10.00. Tätä ennen liput tulevat myyntiin Team Celinen jäsenille. Lisäksi lippuja tulee ennakkomyyntiin American Express -kortinhaltijoille alkaen 30.9. kello 10 ja päättyen 3.10. kello 10.

Céline Dion julkaisee uuden albumin 15. marraskuuta. Nainen on jakanut Courage-albumilta jo muutaman maistiaisen. Albumilta löytyy muun muassa poptähti Sian kirjoittama Lying Down -kappale.

Monet Céline Dionin kappaleet ovat tuttuja Radio Novan taajuudelta. Radio Novan Iltapäivän Anssi Honkanen ja Niina Backman kertovat, että uudesta Lying Down -kappaleesta on tullut poikkeuksellisen paljon palautetta kuulijoilta.

- Harvasta biisistä tulee yhtä paljon ylistävää palautetta kuin tästä uutuuskappaleesta. Tämä on todellinen comeback. Palautteessa kerrotaan, kuinka alkaa itkettää ja pitää pysäyttää auto tien sivuun, kun kappaleen kuulee, Anssi Honkanen kertoo.

- Jos Madonna on popin kuningatar, niin Céline Dion on musiikin jumalatar, tiivistää Niina Backman.

Kuuntele alta, millaisia tunteellisia muistoja Anssilla ja Niinalla on Céline Dionin My Heart Will Go On -kappaleesta.

Céline Dion on yksi aikamme menestyneimmistä artisteista, joka häikäisee yleisöjä edelleen upealla livelaulannallaan. Hänen albumejaan on myyty yli 250 miljoonaa kappaletta. Titanic-elokuvan tunnuskappale My Heart Will Go On on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä singleistä. Dion on urallaan voittanut muun muassa viisi Grammy-palkintoa ja kaksi Oscar-palkintoa.

Lue myös: Céline Dion kirjoitti vuolaan ylistystekstin Lady Gagalle: "Rakastan häntä"

Lue myös: Céline Dion kommentoi hoikistunutta olemustaan - napautti arvostelijoitaan

Voice.fi, Radio Nova ja Kiss kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat