Kuva: Petri Aho / Nelonen

Maija Vilkkumaa ylistää Eriniä - paljastaa, mistä ominaisuudesta yllättyy aina uudestaan

03.10.2019 15:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Maija Vilkkumaa kehuu muun muassa Erinin taitoa kirjoittaa kappaleita.

Maija Vilkkumaa, 45, on mukana Vain elämää -ohjelman kymmenennellä tuotantokaudella, ja perjantaina ohjelmassa vietetään Erinin, 42, päivää. Maija Vilkkumaa on nyt julkaissut Instagramissa yhteiskuvan Erinin kanssa, ja kuvan yhteyteen hän on kirjoittanut pitkän ylistystekstin Erinille.

Vilkkumaa kirjoittaa tunteneensa Erinin jo pitkään ja nauttineensa aina tämän tekemästä musiikista.

”Rakastin tietenkin Nylon Beatia, ja rakastan soolo-Eriniä. Joskus, vuosia sitten, ennen ensimmäistä soololevyään, Erin soitti mulle demojaan, ja olin täysin lumoutunut. Mikä näkemys, mikä herkkyys, mikä voima, mikä visio! Laulunkirjoittajana Erinillä on poikkeuksellinen melodiataju ja sanomisen lahja, josta yllätyn aina uudestaan ja uudestaan”, Vilkkumaa kirjoittaa.

Maija Vilkkumaa kertoo myös tehneensä kappaleita yhdessä Erinin kanssa, ja hänen mukaansa nämä sessiot ovat aina olleet erittäin vaivattomia. Nainen päättää kirjoituksensa vielä ylistämällä monia Erinin ominaisuuksia.

”Erin on rauhallinen ja pirskahteleva, ystävällinen ja sähäkkä, huomioonottava ja rempseä, viisas ja törkeen hauska. Sen lisäksi hän jaksaa aina kannustaa ja vilpittömästi diggailla muita, muakin olet tukenut monesti, se on ollut tärkeää. Kiitos että oot mun elämässä Erin!” Vilkkumaa hehkuttaa.

Voit katsoa koko päivityksen alta. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Sekä Maija Vilkkumaa että Erin ovat tuoneet vanhat bändinsä Vain elämää -lavalle kuluvalla kaudella. Vilkkumaa esitti Antti Tuiskun päivänä Tragedia-kappaleen yhdessä Tarharyhmä-bändin kanssa, kun taas Erin esitti JVG:n Paluu tulevaisuuteen -biisin Nylon Beat -kumppaninsa Jonna Geagean kanssa.

Lue myös: Maija Vilkkumaan somekuvassa hulvaton yhteys megaluokan poptähteen - katso

Lue myös: Artistikollegat ylistävät Paula Vesalaa: "Kiitos, että olet auttanut minua ja uskonut minuun"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat