Kuva: Nelonen / Petri Aho

Artistikollegat ylistävät Paula Vesalaa: "Kiitos, että olet auttanut minua ja uskonut minuun"

13.09.2019 18:45 - Senja Rapila

Paula Vesala on saanut ylistystä artistikollegoiltaan, jotka kuvailevat tähteä ennakkoluulottomaksi, vahvaksi ja määrätietoiseksi.

Tänään perjantaina vietetään Vain elämää -sarjassa Paula Vesalan päivää. Artistikollegat ovat mainostaneet sosiaalisessa mediassa jaksoa innokkaasti ja samalla ylistäneet Paulaa maasta taivaisiin. Esimerkiksi Antti Tuisku on avoimesti kertonut Instagram-tilillään tunteistaan.

"Rakas Paula tänään on sun päivä. Kiitos siitä, että oot mun elämässä ja oot auttanut mua ja uskonu muhun. Oot ihan hirveen rakas ja tärkeä ihminen mulle. Uskomaton sekoitus ylivoimaista taiteilijuutta ja lahjakkuutta ja sellasta hönttiä, että alta pois!" hän hehkuttaa.

VilleGalle kertoo puolestaan ihailevansa Paulan ennakkoluulottomuutta.

"Oon aina ihaillut miten Paula on ollut ennakkoluuloton ja vahva omassa tekemisessään! Ollu kunnia saada tutustua suhun."

Myös Elastinen on kertonut tunteistaan päivää kohtaan avoimesti.

"Viime VE-leirillä 5 vuotta sitten sain ystävän ja oon siitä ikuisesti kiitollinen. Paljon on nähty, tehty ja koettu. Tää ilta on taas täynnä mahtavaa meininkiä ja upeita biisejä."

"Superihminen"

Monessa mukana ollut Vesala on myös saanut Erinin ja Maija Vilkkumaan herkistymään.

"Hän! Älytön superihminen. Sen lisäksi, että on vaan coolein muija ikinä aika lailla kaikessa mitä tekee, niin hän yllätti läsnäolollaan, herkkyydellään, huumorillaan ja nauravaisuudellaan. Omistautuminen taiteelle on out of this world. Aika söpö tyyppi, joka nyt vaan on myös nero", Erin kertoo.

"Olen ollut Paulasta aivan järjettömän vaikuttunut siitä lähtien kun kuulin rusketusraidat ensimmäisen kerran, ja sen jälkeen niin monesti. Mikä sanomisen kyky, mikä energia, mikä herkkyys, mikä musikaalisuus! En ole aiemmin tuntenut Paulaa erityisen hyvin - meille syntyivät lapset suunnilleen samaan aikaan ja käytiin muutamilla vauvatreffeillä, mutta sitten elämä vei erilleen. Oli tosi inspiroivaa ja ihanaa tutustua Paulaan nyt paremmin, taiteilijana ja ihmisenä. Paula on todella hauska ja herkkä ja kiltti ja rohkea ja määrätietoinen ja ystävällinen ja kaikki huomioonottava, ihana tyyppi", Maija Vilkkumaa kehuu.

Voit lukea päivitykset alapuolelta.

Lue myös: Juno otti härskin tatuoinnin Ville Valon kunniaksi, fanit kommentoivat: "En pääse tästä yli"

Kilpailut

Uusimmat