Kuva: AOP / Emmi Moilanen

Supertähti Kylie Minogue kirjoitti kappaleen Saara Aallolle - tapasivat X Factorissa

14.10.2019 16:30 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Poplegendan kirjoittama kappale löytyy Saara Aallon tulevalta joululevyltä.

Saara Aalto, 32, on julkistanut uutta tietoa tulevasta joululevystään. Fairytale-nimiseltä EP:ltä löytyy kappale, jonka kirjoittamisessa on ollut mukana todellinen supertähti. Australialainen musiikkimaailman legenda Kylie Minogue, 51, on yksi Every Christmas Day -nimisen kappaleen kirjoittajista.

”Olen niin kiitollinen, että yksi idoleistani Kylie Minogue on kirjoittanut minulle upean joululaulun”, Saara Aalto iloitsee Twitterissä.

Saara Aalto ja Kylie Minogue kohtasivat vuonna 2016 X Factorin merkeissä, kun kilpailun finalistit Aalto ja Matt Terry lauloivat yhdessä Minoguen kanssa.

Voit katsoa Saara Aallon twiitin alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Saara Aalto on kertonut tulevan joululaulun taustoista julkkistoimittaja Dan Woottoonin radio-ohjelmassa.

- Tapasimme X Factorissa. Lauloimme yhdessä, ja hän oli niin mukava. Olen työskennellyt hänen tuottajansa kanssa, ja näin kaikki tapahtui. Kappale on uskomaton. Se on todella tarttuva, Aalto kertoo.

Kappale löytyy Saara Aallon Fairytale-EP:ltä, joka julkaistaan 29. marraskuuta. Kyseisen englanninkielisen julkaisun lisäksi Aalto julkaisee suomenkielisen joululevyn, joka ilmestyy 15. marraskuuta. Albumin myötä Aalto lähtee kirkkokonserttikiertueelle. Paikkakunnat voit katsoa tästä jutusta.

Kylie Minogue on popmaailman kestotähti, jonka laulajanura on alkanut jo vuonna 1987. Naisen levyjä on myyty yli 80 miljoonaa kappaletta. Naisen hittejä ovat muun muassa Can't Get You Out Of My Head, I Should Be So Lucky, Spinning Around ja Love At First Sight.

Lue myös: Saara Aallosta tuli kummitäti - huomaatko tahattoman ja hupaisan yksityiskohdan kuvassa?

Lue myös: Saara Aalto paljasti ilouutisen uudesta musiikista - "Tässä pieni salaisuus"

Lähde: Wikipedia

Kilpailut

Uusimmat