Kuva: AOP

Rock-yhtye Toto tullut tiensä päähään? "Musiikki jää elämään"

18.10.2019 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lukahter sanoo, että bändi on nyt paremmassa vedossa kuin koskaan.

Toto-kitaristi Steve Lukather, 61, on kertonut ikäviä uutisia kaikille yhtyeen faneille.

Lukather nimittäin paljasti The Morning Call -julkaisun haastattelussa, että yhtyeen tarina tulee päätökseen 20. lokakuuta - ainakin nykyisellä kokoonpanolla. Lukatherin lisäksi kokoonpanossa soittavat muun muassa tunnetut Steve Porcaro, David Paich sekä Joseph Williams.

- En ikinä tiedä, mitä tulevaisuus pitää sisällään, mutta tiedän, että tuo show tulee olemaan viimeinen - ainakin tällä Toton kokoonpanolla.

Haastattelija hämmentyi paljastuksesta ja päätti kysyä, että voisiko Toto toimia muilla jäsenillä.

- En tosiaan tiedä enkä voi ennustaa tulevaisuutta. Sanon vain, että tämä nykyinen jengi lopettaa tähän. Me tarvitsemme taukoa tästä kaikesta, sillä meitä on kohdeltu todella huonosti ja meidän täytyy parantua siitä. Musiikki jää kuitenkin elämään enkä voi sanoa, että en itse soittaisi tätä musiikkia enää koskaan. Tietenkin voin soittaa mitä haluan tulevaisuudessa, ja niin voivat yhtyeen muutkin jäsenet.

Lukather sanoi, että Toto soittaa nykyään paremmin kuin koskaan.

- Olemme kiertäneet todella runsaasti viimeiset kymmenen vuotta. Me myös soitamme nykyään paremmin kuin koskaan aikasemmin. Se onkin outoa.... Me olemme mahtavassa vedossa ja silti heitämme tämän kaiken pois.

Toto on yksi rock-historian tunnetuimmista yhtyeistä ja on myynyt maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia albumeita. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Hold the Line, Rosanna ja Africa.

Lue myös: Iron Maiden -johtohahmo Steve Harris: "Emme ole puhuneet lopettamisesta"

Lue myös: Toto-yhtyeen basisti kuollut

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat