Kuva: AOP

Lordi julkaisi erilaisen rakkauslaulun: "Se on tämän niin sanotun kokoelman modernein biisi"

29.11.2019 12:30 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kappale kantaa nimeä I Dug a Hole in The Yard for You.

Parin viikon päästä Helsingin Jäähallissa Beast In Blackin kanssa nähtävä Lordi julkaisi tänään uuden kappaleen. Fiktiivisen kokoelman "se uusi biisi" I Dug a Hole in The Yard for You on tehty kuulostamaan Lordilta tässä ajassa.

- Se on tämän niin sanotun kokoelman modernein biisi, mutta kappaleen kertosäkeen melodia ja nimi ovat olleet olemassa itse asiassa jo Lordin toiselta The Monsterican Dream -albumilta lähtien, Mr. Lordi paljastaa.

Legendaarisen metallimiehen Mikko Karmilan äänittämä ja miksaama biisi on rankka rakkaustarina vainotusta ihastuksen kohteesta, mutta Lordin tuotannossa biisin tarina on Mr. Lordin mukaan enemmän normaali kuin epänormaali: stalkattu ja tapettu tyyppi tulee takaisin kostamaan.

- Jos mitään yliluonnollista ei tapahtuisi, se olisi mainitsemisen arvoista.

Singlestä on myös kuvattu Kaira Filmsin Vesa Rannan ja Aapo Lahtelan työstämä ja ohjaama video, jonka pääset katsomaan alta.

- Video kuvattiin nopealla aikataululla viime viikolla Oulussa, ja mukana on myös Lordi-faneille tuttu hahmo Ralph Ruiz, joka on varmaan kymmenen vuotta toivonut, että pääsisi mukaan videolle. Amerikan mies on ollut harvoin maisemissa, kun videota on kuvattu, mutta nyt aikataulut viimein osuivat yksiin, Mr. Lordi kertoo.

Muun muassa Lordi-tuotannoissa ääninäyttelijänä ja joskus lavallakin nähty Ruiz on ollut vuosien mittaan bändin seikkailuissa mitä erilaisimmissa rooleissa sekä hahmona myös Lordi-sarjakuvassa.

- Monia on hämmentänyt, että onko tämä oikea vai keksitty hahmo, mutta kyseessä on omalla naamalla ja nimellään oleva tyyppi, jolla on oma elämänsä. Hänet on vain imetty tähän mukaan, kun hän kerran mukaan halusi. Pitää varoa, mitä toivoo – sitä saa mitä tilaa, Mr. Lordi virnistää.

Ensi vuonna tehtävän kattavan Killectourin Euroopan-osuuden lämmittelijät on nyt myös julkistettu; mukana kiertävät niin ikään suomalainen Flesh Roxon, Aeternitas, Almanac sekä Tarchon Fist. Suomen-kiertueen lämmittelijä ilmoitetaan myöhemmin. 

Lue myös: Lordi keikkailee keväällä Suomessa

Lue myös: Pitkäaikainen jäsen jättää Lordin - "On tullut se päivä"

Kilpailut

Uusimmat