Kuva: AOP

Children Of Bodom jätti jäähyväiset Helsingissä - rumpali piti koskettavan puheen

16.12.2019 15:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kolme jäsentä erosivat yhtyeestä.

Children of Bodomin yli 20 vuotta kestänyt matka on tullut tiensä päähän. Yhtye ilmoitti syksyllä, että basisti Henkka T. Blacksmith, rumpali Jaska Raatikainen sekä kosketinsoittaja Janne Wirman eroavat yhtyeestä.

Nyt Bodom on soittanut viimeisen keikkansa Helsingin Jäähallissa eilen sunnuntaina 15. joulukuuta. Historiallisessa illassa kuultiin muun muassa rumpali Raatikaisen koskettava puhe.

- Tämä on ilta, jonka tulen muistamaan, Raatikainen sanoo aluksi ja jatkaa sen jälkeen yleisön hurratessa.

- Kiitos kaikesta tuesta, mitä olen saanut ja kiva, että olette täällä tänään. Kiitos, että olette olleet osana bändin ja minun elämääni. Voin sanoa, että minulla tulee hirveä ikävä kaikkia teitä.

Voit katsoa videon puheesta alta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Yhtyeen keulakuva Alexi Laiho sekä kitaristi Daniel Freyberg meinaavat kuitenkin jatkaa soittamista ja heillä on jo kiikarissa uusia soittajia. Tulevasta bändin nimestä ei vielä tiedetä, mutta Laiho ei ole asian suhteen huolissaan.

- Bändeissä jäsenet vaihtuvat, ei tämä ole mikään katastrofi. Sori vaan, mutta minä ne biisit olen kirjoittanut, joten minulla on oikeus soittaa niitä jatkossakin. Uudesta kokoonpanosta tulee todella kova, uusi ja raikkaampi versio nykyisestä, Laiho kertoi HS:n haastattelussa.

Lue myös: HS: Alexi Laiho Children of Bodomista: "Olimme tapelleet bändin kesken paljon"

Lue myös: Children Of Bodomista eroaa useita jäseniä - viimeinen keikka Suomessa

Kilpailut

Uusimmat