Kuva: Sanni Isomäki

Lauri Tähkä teki sen taas! Miehelle Vuoden iskelmä -palkinto jo toista vuotta putkeen

21.02.2020 21:40 - Iiro Myllymäki

Lauri Tähkä voitti Iskelmä Gaalassa peräti neljä palkintoa.

Lauri Tähkän, 46, voitokas ilta Iskelmä Gaalassa sai upean päätöksen, kun miehelle myönnettiin Vuoden iskelmä -palkinto Mustaherukan tuoksuinen tyttö -kappaleesta.

Mustaherukan tuoksuinen tyttö -kappaleen on säveltänyt Tähkä itse ja sanoista on vastannut Sinikka Svärd. Sovittajina ovat toimineet Lauri Tähkä ja Jukka Immonen. Kappaleen kustantaja on Raikuli Productions Oy.

- Olen erittäin otettu. Tämä on liikuttavaa, mahdotonta, Tähkä kommentoi voittoaan.

Tähkän ja Sinikka Svärdin yhteistyö on poikinut upeita kappaleita. Vuoden iskelmäksi valitun Mustaherukan tuoksuisen tytön lisäksi kaksikko on ollut kirjoittamassa Tähkän omaa Polte-kappaletta ja Antti Ketosen Olisitpa sylissäni -biisiä.

- Ollaan tehty ihan onnistuneita lauluja, Tähkä myhäili Sinikka Svärdille.

Kyseessä on peräti 16. Iskelmä Gaala -palkinto Lauri Tähkälle. Mies sai Vuoden iskelmä -palkinnon myös viime vuoden gaalassa Mä en pelkää -kappaleellaan. Tämänvuotinen Vuoden iskelmä -palkinto on itse asiassa miehen kolmas neljän vuoden sisään. Vuoden 2017 gaalassa miehen Morsian-hitti palkittiin samaisella pystillä. Lisäksi Tähkä oli säveltämässä, sanoittamassa ja sovittamassa kaksi vuotta sitten palkittua Antti Ketosen kappaletta Olisitpa sylissäni.

Tämän vuoden Iskelmä Gaalassa Lauri Tähkä palkittiin myös Vuoden miesartistin, Vuoden viihdyttäjän ja Vuoden albumin palkinnoilla.

Lue myös: Lauri Tähkän julkaisema kuva sai fanit hieraisemaan silmiään: "Katsoin, että näenkö kahtena"

Voice.fi ja Iskelmä kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat