Kuva: AOP

The Rolling Stones julkaisee uuden albumin - levy julki jo tänä vuonna?

25.02.2020 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Radio Cityn juontajat paljastavat myös omat Rollari-suosikkinsa.

The Rollig Stones -fanit voivat iloita, sillä yhtye julkaiseen uuden albumin. Asiasta kertoi bändin kitaristi Ronnie Wood, 72, Bizarre-julkaisussa.

- Uusi albumi on tällä hetkellä kuin palapeli ja meidän täytyy vielä laittaa puuttuvat palaset paikoilleen. Yritämme saada levyn julki vielä tänä vuonna ja jatkaa maailmankiertuettamme, Wood sanoi.

Wood myös paljasti, että yhtye meinasi julkaista albumin jo viime vuonna, mutta asiat kaatuivat laulaja Mick Jaggerin sydänongelmiin. Jaggerin leikkauksen takia yhtye joutui myös siirtämään keikkoja hamaan tulevaisuuteen.

The Rolling Stones on yksi maailman menestyneimpiä rock-yhtyeitä ja sen albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 200 miljoonaa kappaletta.

Mutta mitkä ovat Radio Cityn juontajien mielestä parhaimmat Rollari-albumit?

Ville Kinaret: It’s Only Rock’n Roll

"Viimeinen albumi, jossa kitaravelho Mick Taylor on vielä mukana, mutta tulevaa kitaristia Ronnie Woodia jo vähän kuullaan ja Jagger-Richards parivaljakko ottaa täyden kontrollin Rolling Stonesista ja vie bändin menestyksekkäästi The Glimmer Twins -tuottaja-alteregolla visionsa suuntaan. Jonkinlainen vedenjakaja-albumi ja täynnä konstailematonta kiimarokkia at its best."

Mikko Honkanen: Sticky Fingers

"Levyltä ei löydy suurimpia hittejä, mutta kokonaisuus on paras. Bändi ei ollut vaarallisimmillaan tätä tehdessä, mutta tyylien kirjo on todella laaja ja aina löytyy jotain uutta, kun tämän laittaa soimaan. Löytyy kolmena eri vinyyliversiona: 1. UK-painos, Kanada-painos ja bonuksilla höystetty uusintapainos. Kaikki biisit erinomaisia, mutta suosikkibiisi on Dead Flowers."

Akseli Kuhalampi: "Vastaukseni voisi yhtä lailla olla Let It Bleed, mutta sanotaan silti Beggars Banquet.

Levyn avaava Sympathy For The Devil on rock- ja popmusiikin historiassa jo sen luokan piikittely ihmisen touhuihin, että vie voiton. "I shouted out, "Who killed the Kennedys?" When after all, it was you and me".

Lue myös: Mick Jagger sydänleikkaukseen, kiertue viivästyy - "Vihaan, että joudun tuottamaan pettymyksen"

Lue myös: The Rolling Stones -legenda ei ollut tyytyväinen kollegansa selväpäisyyteen - haukkui luovuttajaksi

Lähde: Rock And Roll Garage

Kilpailut

Uusimmat