Kuva: AOP

Chris Martin piti keikan kotonaan ja John Legend seurasi perässä - online-konsertit ovat jo ilmiö

17.03.2020 18:45 - Ella Haura

#togetherathome-hashtag yhdistää koteihinsa suojautuneita ihmisiä.

Laulaja Chris Martin, 43, järjesti puolen tunnin mittaisen live-keikan Coldplay-yhtyeensä Instagram-tilillä. Artisti tiedotti asiasta Twitter-julkaisussaan, jonka jakoi myös muusikko John Legend, 41. Legend ilmoitti samalla järjestävänsä oman virtuaalikeikkansa.

Molempien artistien julkaisuissa oli mukana Twitterissä levinnyt #togetherathome-hashtag. Hashtagilla halutaan korostaa henkistä läsnäoloa ja tukea kaikkia koronapandemiasta kärsiviä. 

"Hei kaikille. Toivon, että sinä ja perheesi olette turvassa. Jos haluat jutella ja kuunnella musiikkia, tule mukaan pitämääni live-konserttiin Instagramissa", Martin kirjoitti Twitter-julkaisussaan.

"Ystäväni Chris Martin piti tänään kotonaan ihanan konsertin. Minä järjestän oman live-keikkani huomenna. Nähdään pian, selviämme tästä yhdessä", Legend kirjoitti omassa twiitissään.

Monet artistit ovat järjestäneet ilmaiskeikkoja netin välityksellä joko kotonaan, tai esiintyneet esimerkiksi intiimissä Tiny Desk -konsertissa. NPR Music -julkaisun järjestämä Tiny Desk kuvataan pienessä toimistossa, ja konserteissa on esiintynyt muun muassa laulaja Harry Styles, 26.

Tietoa kaikista livekeikoista levitetään Twitterin lisäksi Stay At Home Fest -nettisivulla, johon on luotu kalenteri online-keikkoja varten. 

Pääset katsomaan Chris Martinin Instagram-konsertin alta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Fifty Shades -kaunotar ja Chris Martin erosivat - tilanne tuli lähipiirille täytenä yllätyksenä

Lue myös: Maailman seksikkäin mies on jälleen valittu - voiton vei hurmaava laulajakomistus

Lue myös: Suomalainen suosikkiyhtye soittaa tänään koronavapaan keikan tyhjälle yleisölle - mistä on kyse?

Lähde: Stay at Home, NPR Music

Kilpailut

Uusimmat