Kuva: Emmi Moilanen

Antti Tuiskun stadionkeikat siirtyvät: "Haluan artistina kantaa vastuuni"

13.05.2020 10:15 - Iiro Myllymäki

Stadionkeikat nähdään kesällä 2021.

Antti Tuiskun suuret stadionkeikat siirtyvät vallitsevan koronatilanteen takia. Elokuulle alun perin kaavaillut keikat nähdään vuoden 2021 kesäkuussa. Uudet päivämäärät ovat perjantai 18. ja lauantai 19. kesäkuuta.

Keikkajärjestäjä tiedottaa, että stadionkeikoille ostetut liput käyvät sellaisinaan vuoden 2021 konsertteihin. Perjantaille hankitut liput käyvät myös vuonna 2021 perjantain keikalle ja lauantain liput lauantain keikalle. 

Antti Tuisku on kommentoinut keikkojen siirtoa Instagramissa.

Oon yhdessä Warner Music Liven tiimin kanssa seurannut kevään aikana koronavirustilanteen kehittymistä sekä sen vaikutusta yleisötapahtumiin meillä ja maailmalla. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ihmisten terveys ja hyvinvointi on kuitenkin tärkeintä. Ja kun varmuutta elokuuta koskevista rajoitteista ei vielä ole, emme myöskään voi pitää tuotantoa käynnissä tämän pidempään”, Tuisku kirjoittaa.

Mies kirjoittaa, että vaikka keikat ovat hänelle suuri asia, eivät ne mene ihmisten terveyden edelle.

”Vaikka Olympiastadionin keikat ovat minulle elämäni suurin asia, ovat ne pieni asia kokonaisuudessa, jossa puhutaan ihmisten terveydestä ja tulevaisuudesta. Haluan artistina kantaa vastuuni näissä talkoissa siirtämällä jo sovitut stadionkeikat ensi vuodelle. Haluan että kaikki saavat Olympiastadionin keikoilla nauttia täysillä eikä kenenkään tarvitse pelätä tai jännittää”, Tuisku kertoo.

Pääset katsomaan miehen päivityksen alta tai tästä linkistä.

Antti Tuisku kertoi Voice.fi:n haastattelussa marraskuussa, millaisia keikkoja Olympiastadionilla on lupa odottaa. Hänen mukaansa show ei tule kalpenemaan kansainvälisten huipputähtien rinnalla.

- Live-esiintyminen on ollut minulle aina artistiudessa suurin intohimo ja tiedän, että teen sen poikkeuksellisen hyvin. En näe mitään syytä, miksi emme nyt kykenisi tekemään liveä entistäkin paremmin, vieläpä kun puitteet ovat niin hienot, Tuisku kertoi.

Koko haastattelun pääset lukemaan tästä linkistä.

Lue myös: "Pelkkää hottia!" - Antti Tuiskun TikTok-tanssissa nähty "öljylantio" ihastuttaa faneja

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat