Kuva: AOP

Myös Flow Festival on nyt virallisesti peruttu - ensi vuoden päivämäärät jo julki

14.05.2020 12:11 - Iiro Myllymäki

Korona on perunut myös elokuun Flow Festivalin.

Festivaalikesä on peruttu nyt myös Flow Festivalin osalta. Helsingin Suvilahdessa vuosittain järjestettävä festivaali on nyt tiedottanut peruuntumisestaan. Festivaali oli tarkoitus järjestää 14.-16. elokuuta.

”Flow Festivalia ei järjestetä vuonna 2020 koronaviruspandemian vuoksi. Festivaalivieraiden, artistien, henkilökunnan ja tapahtumatyöntekijöiden turvallisuus on etusijalla – ja pystyttävä takaamaan kaikissa olosuhteissa. Olemme seuranneet tarkasti koronavirustilannetta ja asiantuntijoiden ennusteita toivoen tilanteen parantuvan. Valitettavasti olemme joutuneet toteamaan, ettei ole turvallista tuottaa Flow Festivalin kokoista tapahtumaa vain muutaman kuukauden kuluttua”, festivaali tiedottaa.

Flow on julkistanut jo ensi vuoden festareiden päivämäärät. Kesällä 2021 Flow järjestetään 13.-15. elokuuta. Tälle vuodelle hankitut liput käyvät sellaisenaan ensi vuonna. Ostetun lipun voi myös halutessaan palauttaa. Ohjeet löytyvät Flow'n nettisivuilta.

Voit katsoa Flow’n koko tiedotteen alla olevasta Facebook-päivityksestä. Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Flow'n artistikattaukseen oli tälle vuodelle kiinnitetty muun muassa The Strokes, FKA twigs, Bon Iver ja Stormzy. Flow painottaa, että vuoden 2021 festivaali on oma tapahtumansa, jonka suunnittelu on käynnistetty. On mahdollista, että osa tälle vuodelle kaavailluista esiintyjistä on mukana ensi vuonnakin, mutta mitään ei voida vielä vahvistaa.

Flow Festival on järjestetty vuodesta 2004 alkaen, ja siitä on kasvanut yksi Helsingin kulttuurielämän polttopisteistä. Vuosien saatossa Flow'ssa ovat esiintyneet muun muassa Kanye West, Lana Del Rey, Sia, Björk, The Cure ja Kendrick Lamar. Viime vuonna Flow Festivalista nautti 83 000 kävijää.

Lue myös: Iskelmäfestivaalia ei järjestetä tänä vuonna: "Koville ottaa"

Kilpailut

Uusimmat