Kuva: Henri Juvonen

Iskelmäfestivaalia ei järjestetä tänä vuonna: "Koville ottaa"

28.04.2020 13:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Iskelmäfestivaalia juhlitaan jälleen 1.-3. heinäkuuta 2021.

Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat ainakin heinäkuun 2020 loppuun saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että myös tämän vuoden Iskelmäfestivaalit Himoksella ja Porissa perutaan. 

Odotetun tapahtuman peruminen on tietenkin aina ikävää, muttä tässä tilanteessa se oli ainoa oikea teko. 

- Ilman muuta peruutus oli välttämätön asia tässä tilanteessa, mutta koville ottaa silti. Vuodesta 2009 saakka on saatu juhlia kesän parasta tapahtumaa yhdessä maan parhaan yleisön ja suomen suosituimpien artistien kanssa. Iskelmäfestarista on tullut enemmän kuin festari. Siitä on muodostunut kesäinen kokoontumisajo, jossa vuosien varrella majoitusalueella toisensa tuntemaan oppineet festarikävijät kohtaavat toisensa ja viettävät 3-4 päivää omana yhteisönään, irrallaan arjesta, toteaa Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala.

Vuosi 2020 on Iskelmän 20-vuotisjuhlavuosi. Siksi peruutus tuntuu ehkä jopa vieläkin pahemmalta juuri nyt. 

- Juuri tälle vuodelle osunut peruuntuminen harmittaa vielä kahdesta muustakin syystä. Nyt oli tarkoitus juhlia Iskelmäfestaria ensimmäistä kertaa myös Porissa ja onhan tässä meneillään Iskelmän 20-vuotisjuhlavuosi, jonka puoliväliä olisi ollut hienoa juhlistaa yleisön, artistien, festarihenkilökunnan ja Iskelmän oman väen kanssa. Mutta tärkeintä on terveys ja nyt eletään aiempien festarimuistojen siivillä ja nostetaan ensi vuonna juhlatunnelma kaksinkertaiseksi. Voimia ja jaksamista kaikille, Ojala jatkaa.

Jos haluat juhlia ensi vuoden Iskelmä Festivaalilla, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Iskelmä Festivaalille 2021, sille paikkakunnalle, johon lippu on ostettu.

Iskelmäfestivaalia juhlitaan jälleen 1.-3. heinäkuuta 2021. Porin 2021 tapahtumasta julkaistaan tapahtumapäivät heti, kun mahdollista. Myös muuta lisätietoa ensi vuoden tapahtumista julkaistaan mahdollisimman pian.

Mikäli haluat palauttaa jo ostetun lippusi, lippurahat palautetaan asiakkaille sen lippukaupan toimesta, josta olet lippusi ostanut. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. Virallisina lippukauppoina ovat toimineet TIKETTI ja lippu.fi.

Varmista majoituspaikasta mahdollisuudet majoituksen perumiseen, siirtoon tai muuhun vaihtoehtoon toiveidesi mukaan. Myös majoitusyritykset ovat aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiinsa. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin majoitusyritysten asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. Iskelmä Festivaalin nettisivuilta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sisältäen . Sivuille pääset tästä

Lue myös: Iskelmäfestareiden lämminhenkinen yhteisöllisyys hurmaa: "Aivan kuin olisi vanhoja tuttuja"

Kilpailut

Uusimmat