Kuva: AOP

Miltä Spice Girls näytti ennen läpimurtoaan? Sporty Spicella täysin eri look

22.05.2020 19:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Geri Hornerin jakama kuva vuodelta 1994 on täynnä ysärinostalgiaa.

Suorastaan ikoniseen maineeseen 1990-luvun loppupuolella noussut Spice Girls edustaa monelle ysärinostalgiaa parhaimmillaan. Viisikko julkaisi vuoden 1996 kesäkuussa ensisinkkunsa Wannabe, ja loppu on historiaa. Yhtye on myynyt yhteensä yli 80 miljoonaa levyä.

Nyt yhtyeen Ginger Spice Geri Horner (o.s. Halliwell) on jakanut Instagramissa kuvan, jossa koko porukka nähdään aikana ennen yhtyeen nousua maailmanmaineeseen. Horner kertoo kuvatekstissä, että kuva on otettu vuonna 1994 yhtyeen harjoitusten yhteydessä. Bändi oli koottu aiemmin samana vuonna koe-esiintymisten perusteella.

Kuvassa nähdään päättäväinen viisikko, jonka roolit yhtyeessä olivat selvästi jo muotoutumassa. Kullakin Spice Girls -tähdellä oli oma, erottuva persoonansa, jota korostettiin pukeutumisella. Gerin nyt jakamassa kuvassa nähdäänkin esimerkiksi tyylikkäästi mustiin pukeutunut Posh Spice Victoria Beckham ja söpösti hiuksensa laittanut Baby Spice Emma Bunton. Kuvassa huomion kiinnittää se, että Melanie C:n eli Sporty Spicen lookissa ei sporttisuus ilmene. Sittemmin nainen nähtiin usein verkkareissa ja keskivartalon paljastavissa topeissa. Voit katsoa Geri Hornerin jakaman kuvan alta tai tästä linkistä.

Geri Hornerin seuraajat ovat kommentoineet kuvaa ihastuksissaan.

”Tämä on niin ysäriä.”

”Tämä kuva on ikoninen.”

”Upea kuva!”

Viimeisimmän kerran Spice Girls teki paluun keikkalavoille vuoden 2019 kesällä. Victoria Beckham tosin ei ollut mukana joukossa. Victoria Beckham on luonut tyttöbändivuosiensa jälkeen menestyksekkään uran muotisuunnittelijana.

Spice Girls vuonna 1996 (kuva: AOP)

Lue myös: Mel B kertoi olevansa pettynyt Victoria Beckhamiin - onko riita uusiutunut?

Lue myös: Mel B ottaa kantaa Geri Hornerin julkiseen anteeksipyyntöön: "Luulitko todella, että lopettaisimme?"

Lähteet: This Day In Music, Wikipedia

Kilpailut

Uusimmat