Kuva: AOP

Mel B ottaa kantaa Geri Hornerin julkiseen anteeksipyyntöön: "Luulitko todella, että lopettaisimme?"

07.08.2019 23:15 - Iiro Myllymäki

Geri Horner pyysi bändistä lähtemistään anteeksi kesken keikan ja sai koko bändin herkistymään.

Spice Girls on käynyt läpi kaksi jäsenistönvaihdosta uransa aikana. Ensimmäinen niistä tapahtui, kun Geri Horner (tuolloin sukunimeltään Halliwell) jätti bändin vuonna 1998. Sittemmin Geri palasi mukaan, mutta viisikko kutistui taas nelikoksi, kun bändi suuntasi tänä kesänä stadionkiertueelle ja Victoria Beckham jättäytyi pois.

Geri Horner otti kohulähtönsä puheeksi kesäkiertueen viimeisellä keikalla Lontoon Wembleyn stadionilla.

- Minun täytyy sanoa jotakin, mikä minun olisi pitänyt sanoa jo kauan sitten: olen pahoillani. Olen pahoillani, että lähdin. Olin silloin aivan kakara, Geri Horner sanoi.

Aiemmin Horner on perustellut lähtöään sillä, että hän koki, ettei yhtye enää tarvinnut häntä ja että hän oli jo antanut kaiken, mitä hänellä on annettavanaan.

Scary Spice -nimellä yhtyeessä tunnettu Melanie Brown, eli Mel B, on nyt ottanut Geri Hornerin anteeksipyyntöön kantaa BBC:n The One Show’ssa.

- Hän sanoi haluavansa sanoa meille kaikille jotain, ja hän sanoi sen 90 000 ihmisen edessä. Hän sanoi, että ”olen pahoillani lähdöstäni ja muserruin siitä, miten te jatkoitte sen jälkeen”. Ajattelin, että luulitko todella, että me yhtäkkiä lopettaisimme ja tuottaisimme faneillemme pettymyksen, Mel B sanoo.

(kuva: AOP)

Geri Horner tiedotti lähdöstään mediatiedotteessa, jossa hän kertoi uskovansa bändin jatkavan menestyksekkäänä ilman häntä. Spice Girls jatkoikin parin vuoden ajan nelikkona ja julkaisi vielä yhden studioalbumin. Tämän jälkeen kukin jäsen keskittyi soolouriinsa ennen kuin bändi palasi viisikkona vuonna 2007 maailmankiertueen ja kokoelmalevyn merkeissä.

Mel B sanoo The One Show’ssa, että Gerin lähtö loukkasi koko bändiä.

- Show’n täytyy kuitenkin jatkua, Mel B tiivistää bändin tuonaikaiset tunnot.

- Hän seisoi siinä lavalla, katsoi meitä silmiin, pyysi anteeksi ja sitten me kaikki vähän itkimme, Mel B muistelee tunteikasta anteeksipyyntöä keikalla.

Tällä tietoa Spice Girls ei ole tekemässä paluuta lavoille, vaikka Mel B onkin väläytellyt halukkuuttaan koota bändi yhteen ensi vuoden Glastonbury-festivaalille. Festivaali viettää tuolloin 50-vuotisjuhlaansa.

Lue myös: 10 kovinta ysärihittiä, jotka saavat tanssijalkasi vipattamaan - arvaatko listauksen ykkösen?

Lue myös: Mel B kertoi olevansa pettynyt Victoria Beckhamiin - onko riita uusiutunut?

Lähteet: Metro.co.uk, Bustle, Bustle

Kilpailut

Uusimmat