Kuva: AOP

Ronnie James Dio ei ole vieläkään rokin Hall Of Famessa - rumpaliystävä haukkui järjestön

30.05.2020 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Vinnie Appice soitti pitkään Dion kanssa.

Koko rokki- ja metallimaailma suri kovasti vuonna 2010, kun legendaarinen Ronnie James Dio menehtyi. Soolotuotannon lisäksi mies muistetaan muun muassa Black Sabbathin ja Rainbow'n keulilta.

Dion pitkäaikainen ystävä ja yhtyetoveri, rumpali Vinnie Appice, oli varsin suorapuheinen MisplacedStraws.com-julkaisun haastattelussa. Appice nimittäin haukkui Rock And Roll Hall of Famen, koska järjestö ei ole vieläkään valinnut kunniagalleriaansa Dioa.

- Minusta rokin Hall of Fame haisee ja kovasti. Sen pitäisi olla pyhitetty rokille ja silti siellä on ihmisiä, joissa ei ole rokkia tippaakaan. He haluavat vain tehdä bisnestä. Mietikkää nyt, miten kauan heillä meni ottaa Black Sabbath galleriaan, vaikka kyseinen bändi aloitti koko heavy metal -kentän! mies kertoi ja jatkoi:

- Olen ollut siellä paikan päällä kerran ja minusta se oli vitsi. Ronnie James Dion pitäisi olla siellä. Hän on ollut tärkeimmissä bändeissä ja tärkeimmillä albumeilla, ja on surullista, että häntä ei olla valittu. Ihan sama, vaikka Dio-yhtye ei pääsisi, kunhan Ronnie itse valittaisiin.

Appice soitti pitkään Ronnie James Dion kanssa sekä Black Sabbathissa että Dion omassa yhtyeessä.

Alla olevalla videolla Dio, Appice, Tony Iommi ja Geezer Butler esiintyvät Heaven And Hell -nimellä ja soittavat Dion aikaisen Black Sabbath -kappaleen Die Young.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Voisiko Black Sabbath vielä keikkailla? Kyllä, jos Tony Iommilta kysytään

Lue myös: Pantera-legenda Phil Anselmo paljasti suosikkilaulajansa - "Lavan äänekkäimmät asiat"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat