Kuva: AOP

Mötley Crüe -rumpali Tommy Lee innostui nuorten suosimasta TikTokista - "Vaimoni syytä!"

05.06.2020 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tommy Lee julkaisi tänään perjantaina uutta soolomusiikkia.

Mötley Crüe -rumpali Tommy Lee, 57, julkaisi tänään perjantaina kaksi soolokappaletta, jotka ovat esimakua tulevalta, syksyllä ilmestyvältä Andro-albumilta.

Koronaviruspandemia ei ole vaikuttanut kappaleiden tekoon ja julkaisuaikatauluihin, sillä Lee on työstänyt niitä kotonaan.

- En muutenkaan juuri lähde kotoani ja olen aikamoinen koti-ihminen, niin korona ei ole sillä tavalla vaikuttanut elämääni. Tietenkin on hirveää, että maailmalla kuolee ihmisiä ja sairaus leviää joka kolkkaan, mutta omaan elämääni se ei ole ainakaan vielä vaikuttanut, Lee kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Ajatus omasta sooloalbumista tuli vain tarpeesta tehdä musiikkia, kun Mötley Crüe lopetti väliaikaisesti kiertämisen loppuvuonna 2015.

- Kun Mötley Crüe lopetti kiertämisen vuonna 2015, niin päätin, että nyt en tee mitään musiikkijuttuja ja nautin vain olostani kotona. Minulla on aina ollut koti, mutta en ole ehtinyt olemaan siellä kiertämisen takia, niin ajattelin ottaa sen ajan takaisin. Halusin vain grillailla, uida, ottaa aurinkoa ja viettää aikaa ystävieni kanssa kauniilla takapihallani, Lee pohtii ja jatkaa:

- Kestin sitä melkein vuoden, kunnes musiikki alkoi taas puskemaan ihohuokosistani ulos. Menin omaan studiooni ja aloin vain tekemään musiikkia. Nyt muutama vuosi myöhemmin minulla on enemmän kuin tarpeeksi hyvää musiikkia yhdelle albumille ja olemme tässä tilanteessa.

Lee on itse säveltänyt musiikit, mutta levyllä kuultavat muut artistit, kuten räppääjät ja laulajat, ovat saaneet antaa panoksensa sanoituksiin.

- Lyriikoita työskentelimme yhdessä, sillä halusin, että laulajat ja räppääjät saavat myös henkilökohtaisuutta musiikkiin.

Leen oma kotistudio sisältää kaikki tarvittavat pelit ja vermeet, ja mies onkin antanut sitä vapaaseen käyttöön myös muille muusikoille.

- Täällä ovat olleet kaikki! Aerosmithin jätkät tekivät omia juttujaan, The Smashing Pumpkins nauhoitti levyään. Studioni on mahtava paikka ja siellä on kaikki, mitä tarvitaan.

Yksi asia on ilahduttanut kovasti Tommy Leen faneja, vaikka musiikkijuttuja ei ole tullut vuosiin. Mies on nimittäin erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja nauttii muun muassa TikTok -palvelusta.

- Se on vaimoni syytä, että liityin TikTokiin! Hänellä on miljoonia seuraajia ja hän on tehnyt somejuttuja jo vuosia. En ollut aluksi tuosta kovin innoissani, mutta nyt olen alkanut nauttimaan siitä. Pakko sanoa, että varsinkin tuo TikTok-maailma on typerää ja hauskaa samaan aikaan!

Lee jatkaa sanomalla, että ei koe olevansa liian vanha TikTokiin, vaikka palvelua pidetään usein teinien suosimana.

- Minusta TikTokia pidetään turhaan vaan teineille, sillä se on kaikille. Nykyäähän Facebook on se alusta, jota pidetään vanhojen ihmisten hommana, ja aina tulee uusia sukupolvia, jotka keksivät jotain hauskaa eivätkä vanhemmat tajua sitä. Sitten kun vanhemmat pääsevätkin mukaan, tulee jo jokin uusi juttu, Lee nauraa ja jatkaa tuhahtamalla:

- Yritä nyt tässä pysyä mukana, perhana!

Vielä haastattelupäivänä ei ollut tietoa Mötley Crüen paluukiertueen tulevaisuudesta, mutta nyt on selvinnyt, että keikat siirretään ensi vuoteen.

Lue myös: Mötley Crüen ja muiden kasarisuuruuksien stadionkiertue lykkääntyy - "Pysykää turvassa"

Lue myös: Mötley Crüe -rumpali Tommy Lee ei halua antaa enää nimikirjoituksia - syy varsin selkeä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat