Kuva: AOP

20-vuotiaana kuolleen hittiräppärin tulevan albumin kansi tyrmättiin - myös 50 Cent puuttui peliin

01.07.2020 20:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Helmikuussa kuolleen Pop Smoken tulevan albumin kanteen tehdään muutoksia kritiikin leimahtamisen jälkeen.

Helmikuussa kuoliaaksi ammutulta räppäri Pop Smokelta julkaistaan uutta musiikkia. Postuumisti julkaistava albumi julkaistaan perjantaina 3. heinäkuuta, ja nyt albumin kansi on julkistettu. Fanit eivät kuitenkaan ole olleet lainkaan tyytyväisiä kansitaiteeseen, ja monet vaativat kokonaan uutta kantta.

Levynkannen on suunnitellut Virgil Abloh. Suunnittelija jakoi työnsä tuloksen sosiaalisessa mediassa maanantaina ja sai heti osakseen suurta kritiikkiä. Metro-julkaisu kirjoittaa, että Abloh päätyi poistamaan päivityksensä. Kansikuvan on jakanut myös Pop Smoken manageri Steven Victor, joka on NME:n mukaan luvannut faneille, että kanteen tehdään muutoksia. Näet kansikuvan alla olevasta päivityksestä. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Steven Victorin jakama kuva on niin ikään täyttynyt kriittisistä kommenteista.

”Tämä on kuin Microsoft Paintilla kahdessa minuutissa tehty.”

”Mitä tämä on olevinaan?”

”Virgilin pitäisi saada potkut.”

”Tämä kansi on kamala.”

Julkaistavan albumin vastaavana tuottajana toimii rap-tähti 50 Cent, joka on myös julkisesti kritisoinut julkistettua kansitaidetta.

”Hei Virgil, tarvitsemme uuden kannen albumille. Tämä p*ska ei mene ihmisille läpi. Rakastan työtäsi, hoidetaan tämä homma”, 50 Cent kirjoitti.

50 Cent päätyi jakamaan sosiaalisessa mediassa yli 30 fanien suunnittelemaa kantta albumille, ja hän on pyytänyt ihmisiä kertomaan mielipiteensä. Voit katsoa alta muutaman esimerkin fanien tekemästä kansitaiteesta.

Pop Smoke, oikealta nimeltään Bashar Barakah Jackson ammuttiin kuoliaaksi kotonaan helmikuussa. Mies oli kuollessaan 20-vuotias. Miehen kappaleet ovat keränneet satoja miljoonia striimejä Spotifyssa.

Lue myös: Kuoliaaksi ammutun räppäritähden tyttöystävä rikkoi hiljaisuutensa: "Yritin suojella sinua"

Lue myös: Jenkkiräppäri ammuttiin ryöstön yhteydessä - oli tarkoitus esiintyä Ruisrockissa kesällä

Lähteet: Metro, NME

Kilpailut

Uusimmat