Kuva: AOP

Kuoliaaksi ammutun räppäritähden tyttöystävä rikkoi hiljaisuutensa: "Yritin suojella sinua"

24.02.2020 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Pop Smoke ammuttiin kuoliaaksi kotonaan Los Angelesissa. Mies oli vain 20-vuotias.

Uutisoimme viime viikolla, että yhdysvaltalaisräppäri Pop Smoke, oikealta nimeltään Bashar Barakah Jackson ammuttiin kuoliaaksi Los Angelesissa. Vielä on epäselvää, oliko kyseessä aseellinen ryöstö vai selvä, kohdennettu murha. Mies oli vain 20-vuotias. Miestä ammuttiin hänen kotonaan, ja hän kuoli saamiinsa vammoihin 45 minuuttia myöhemmin sairaalassa.

Nyt Pop Smoken tyttöystävä on kirjoittanut tunteikkaan päivityksen Instagramiin aiheesta. Nainen tunnetaan sosiaalisessa mediassa nimellä Yummy Yellow.

”Minulla on usein kylmä sydän, mutta sinä sulatit sen nopeasti. Opetimme toisillemme itsetietoisuutta. Hän oli harvinaislaatuinen. Hän ei koskaan yrittänyt muuttaa minua”, nainen kirjoittaa.

Nainen kehuu päivityksessään Pop Smoken rehellisyyttä ja avoimuutta suhteessa. Yummy Yellow’lle ei jäänyt katumuksia siitä, että hänen olisi pitänyt osoittaa rakkauttaan enemmän.

”En voi sanoa, että olisinpa halannut sinua enemmän, koska halasin sinua koko yön ennen lähtöäsi Kaliforniaan. En voi edes sanoa, että olisinpa sanonut enemmän rakastavani sinua sinä yönä ja aamuna, koska sanoimme niin yli 20 kertaa”, nainen kirjoittaa.

”Pop, rakastan sinua ja palvon sinua. Ylitit odotukseni. Yritin suojella sinua kaikelta, ja tiedät sen”, nainen kirjoittaa.

Voit lukea naisen koko päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Pop Smoken oli tarkoitus esiintyä Turun Ruisrockissa ensi kesänä. Pop Smoken suurimmilla hiteillä on kymmeniä miljoonia kuuntelukertoja Spotifyssa.

Lue myös: Jenkkiräppäri ammuttiin ryöstön yhteydessä - oli tarkoitus esiintyä Ruisrockissa kesällä

Lue myös: 21-vuotiaana kuolleen räppärin kuolemasta lisätietoa - poliisit tekivät shokeeraavan löydön

Lähteet: Metro.co.uk, The Daily Beast

Kilpailut

Uusimmat