Kuva: AOP

Queen-rumpali muistelee ystäväänsä - uskoo, että jos Freddie eläisi, bändi tekisi musiikkia edelleen

01.07.2020 10:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Queenin laulaja Freddie Mercury menehtyi vuonna 1991.

Legendaarisen Queen-yhtyeen rumpali Roger Taylor, 70uskoo, että bändi tekisi edelleen musiikkia, jos yhtyeen keulahahmo Freddie Mercury olisi elossa. Mercury menehty vuonna 1991. Taylor puhui asiasta BBC Radio 6:n haastattelussa.

- Haluan uskoa, että me tekisimme edelleen juttuja yhdessä, mitä ikinä se sitten olisikaan, Taylor kertoo.

- Minä ja Freddie... Hän oli läheisin ystäväni, ja me olimme hyvin, hyvin läheisiä. Asuimme kuin toistemme taskuissa ja vaatteissa osan aikaa. Uskon, että voisimme edelleen tehdä asioita yhdessä, koska yhteistyömme oli hienoa, hän muistelee.

Bändin basisti John Deacon ei ole muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta esiintynyt yhtyeen kanssa Mercuryn kuoleman jälkeen.

- En tiedä suostuisiko John Deacon... John ei ollut aivan henkisesti sopiva kaikkeen mitä teimme, mutta me kolme muuta olimme.

Queen on esiintynyt American Idol -laulukilpailusta keikkalavoille ponnahtaneen Adam Lambertin, 38, kanssa viime vuodet.

- Minä ja Brian May, yhdessä Adam Lambertin kanssa, rakastamme show'n tekemistä. Se vaikuttaa muuttuvan aina vain paremmaksi ja paremmaksi. Niin kauan, kun voimme tehdä sitä, me teemme sitä, Taylor vakuuttaa.

Lue myös: Queen-kitaristi Brian May: Koronavirus on lihansyöjien vika

Lähde: Blabbermouth

Suosittelemme

Uusimmat