Kuva: Lauri Kujanpää

Kotiteollisuus nauhoittaa uutta studioalbumia - yhtye jakoi maistiaisen kulissien takaa

17.08.2020 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kotiteollisuus treenaa ja nauhoittaa 17. studiolevyään Tikkalassa.

Lappeenrannan rock-ylpeys Kotiteollisuus on nauhoittamassa 17. studioalbumiaan Tikkalassa. Yhtye jakoi Facebook-sivullaan pienen videon, jolla nähdään, mitä kulissien takana oikein tapahtuu.

"Kun muualla tapahtuu, Tikkalassa ei myöskään tapahdu", julkaisussa kirjoitetaan. Videolla yhtye käy ostoksilla sekä laulaja-kitaristi Jouni Hynynen esittelee treeni- ja studiotilat. Bändin basisti Janne Hongistokin on päättänyt ottaa pienet "päiväunet" keittiönpöytää vasten.

Näet julkaisun alta. Jos video ei näy, katso se Kotiteollisuuden Facebook-sivulta.

Kotiteollisuus perustettiin Lappeenrannassa 90-luvun alussa ja yhtyeen varsinainen läpimurto tapahtui vuonna 2003 Helvetistä Itään -albumin tiimoilta. Kyseinen levy nousi albumilistan kärkipaikalle, myi platinaa ja toi yhtyeelle myös Emma-palkinnon vuonna 2004.

Yhtyeen keulahahmo Hynynen kertoi Radio SuomiRockin Artistitunti -ohjelman haastattelussa, että läpimurron jälkeen hänelle alkoi tulla haastattelupyyntöjä myös naistenlehtiin.

- Kun pääsin Emma Gaalasta hotellihuoneeseen, niin Timo Rautiainen lähetti minulle tekstiviestin, että onnea vaan, kohta on Jounikin naistenlehtien kansissa, Hynynen kertoi ja jatkoi:

- Siinä meni muutama vuosi, ennen kuin niin tapahtui, sillä tappelin sitä vastaan. Sitten kun tajusin, että se on ihan sama, olenko musiikkilehden vai naistenlehden kannessa, niin linja löystyi. Nykyään jos pääsee hevoslehdenkin kanteen, niin se on hyvä, rokkari nauroi.

Lue myös: 50-vuotias Jouni Hynynen pelkää vanhenemisessa vain yhtä asiaa: "Sitten olen pinteessä!"

Lue myös: Kotiteollisuuden läpimurto vei Jouni Hynysen naistenlehtien kansiin - "Tappelin sitä vastaan"

Kilpailut

Uusimmat